Inzake Kunst
Image default
Aanbiedingen

Keizersmetaal; jouw partner in metaal!

Keizersmetaal; jouw partner in metaal!

Wie op zoek is naar het bewerken van metaal heeft een ellenlange zoektocht te gaan; Google biedt vreselijk veel mogelijkheden van bedrijven die ‘het beste in hun taak’ zijn en jouw metaal hoe dan ook naar een hoger level kan brengen. Toch is er één die er met kop en schouders bovenuit steekt; Keizersmetaal. We geven je graag een kijkje achter de schermen, want waarom is dit bedrijf nou hét bedrijf dat jouw partner zou moeten zijn voor een metaalklus, hoe is het bedrijf ontstaan en welke diensten biedt het aan? Lees snel met ons mee en leer Keizersmetaal kennen!  

 

Wat is Keizersmetaal?

Keizersmetaal is een bedrijf in metaalproductie, dat gespecialiseerd is in lasersijden, kanten, buislasersnijden en in framebouw. Het bedrijf zet slimme software, geavanceerde apparatuur, kant-, plaat- en buis machines in om 24 uur aan resultaat te kunnen bieden. Wanneer je met Keizersmetaal in zee gaat, zullen ze op persoonlijke wijze zorg dragen over jouw gehele metaal productie. Daarnaast staat hoogwaardige kwaliteit en een goede prijs uiteraard hoog in het vaandel; een super deal dus! 

 

De geschiedenis van Keizersmetaal

Het bedrijf Keziersmetaal is opgericht in 1989. Waar het bedrijf zich eerst richtte op kleine constructies en sierhekwerken, investeerde het al snel in het machinepark, vooral gericht op plaatwerk. De ruimte die in eerste instantie beschikbaar was, werd al snel te klein; in 2003 werd er daarom een nieuw bedrijfspand geopend. Vandaag de dag wordt er nog steeds gewerkt in dit pand, welke op een industrieterrein in Haaksbergen ligt. In dit bedrijfspand is een totale vloeroppervlakte van 3600 vierkante meters, en zijn er diverse bovenloopkranen te vinden; alles om jouw totale metaal productie uit handen te kunnen nemen! 

 

De diensten van Keizersmetaal 

Om jou en jouw bedrijf zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn,  biedt Keizersmetaal een breed dienstenpakket. Zo kan je bij het bedrijf terecht voor laser- en buislasersnijden, maar biedt het bedrijf ook diensten in kanten, walsen, lassen, boren, tappen, ontbramen en oppervlaktebehandeling. Divers dus, en daarom een juiste partner voor welke dienst je ook zoekt! Weet je niet zeker of Keizersmetaal iets voor jou zou kunnen betekenen, vraag dan gerust een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ze op! 

 

Certificeringen en voordelen

Wanneer je bij Keizersmetaal terecht komt voor het uitvoeren van jouw metaal productie, mag je er van uitgaan dat er goede kwaliteit geleverd wordt. Het bedrijf heeft verschillende certificeringen, zoals EN 1090 -1 Algemeen, En 1090-2 Snijprocessen, EN 10204 Herwaarmerken en EN 3834-2 Lascertificaat. Om je zo goed mogelijk en voordelig mogelijk tot dienst te kunnen zijn, liggen de prijzen van Keizersmetaal relatief laag; voor een goede prijs-kwaliteit verhouding zit je bij Keizersmetaal dus hoe dan ook goed! 

 

https://keizersmetaal.nl/