Inzake Kunst
Image default
Aanbiedingen

Strakke of losse fit, weet jij welke onderbroek het beste zit?

De meeste personen beginnen de dag met het aantrekken van hun ondergoed. Om de dag goed te beginnen, moet dit ondergoed lekker aansluiten op jouw lichaam. Dit is voor iedere persoon anders. Gelukkig zijn er verschillende soorten onderbroeken, in verschillende pasvormen en kleuren. Weet jij welke pasvormen er allemaal zijn? In deze blog behandelen we de meest gedragen onderbroeken voor mannen, op dit moment. Op deze manier kan jij voor jezelf onderzoeken welk model het beste bij jou past!

 

Strakke boxershorts

Veel mannen zullen wellicht enkel de strakke boxershorts kennen. Dit komt omdat het een erg gangbare pasvorm heeft. Het sluit perfect aan op het lichaam, waardoor je er vrijwel geen last van ervaart. Dit merk je al helemaal bij kwalitatieve strakke boxershorts. Vrijwel ieder onderbroekenmerk heeft dan ook dit model onderbroeken. 

 

Wijde boxershorts

Dit model onderbroeken wordt steeds populairder bij mannen. Steeds meer mannen ontdekken namelijk het comfort dat wijde boxershorts bieden. Deze boxershorts knellen namelijk jouw lichaam niet, tijdens het dragen. Het geeft zo een vrij gevoel aan het lichaam. Je kan de pasvorm vergelijken met die van een zwembroek. Een wijde boxershorts is echter gemaakt van katoen, waardoor het comfortabeler en zachter zit dan een zwembroek. Je kan online talloze nieuwe wijde boxershorts kopen. Steeds meer aanbieders krijgen namelijk door dat dit model populair is onder een hoop mannen.  

 

Mannenslip

De mannenslip is misschien niet zo populair meer bij mannen, maar in sommige situaties is het de perfecte oplossing. De mannenslip dekt namelijk de benen niet met pijpen. Hierdoor geeft het de benen een vrijer gevoel bij het beoefenen van sporten. Voor veel sporters is dit dan ook de ideale onderbroek voor heren. Het sluit verder perfect aan op het lichaam. Hierdoor zit het ook niet jouw sportkleding in de weg. 

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/