Inzake Kunst
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de beste anti mug middelen?

 

De zomer staat weer om de hoek, dit betekend ook dat er weer sprake is van de mug. Dit beest zorgt voor aardig wat overlast en heel vaak worden mensen toch iedere avond weer geprikt door deze insect. Je krijgt dan een muggenbult, dit is een lichaam haar manier om het gif uit je lichaam te werken. Want dat is het echt, het is een gif wat je in de huid krijgt, vandaar dat het ook rood wordt en jeukt. Gelukkig zijn er verschillende middeltjes die kunnen helpen om er van af te komen. Hier hebben we de beste anti mug middelen voor je op een rij gezet.

Citronella

Je kunt citronella kopen, deze stof zorgt ervoor dat de mug een citroen geur voor zijn kiezen krijgt. Deze vindt hij niet lekker en de kans is dan ook groot dat hij weg zal gaan. Je hebt dit middel in verschillende varianten, de meest bekende zijn de sprays. Deze kun je in de kamer sprayen om van de muggen af te komen. Ook heb je ze als stokjes voor in de tuin, je moet ze in de grond steken en aanmaken. Zo krijg je een geur die ook weer op citroen lijkt. Dit middel is vrij goedkoop en je kunt het bij heel veel winkels halen.

DEET

Een ander goed middel is DEET. Dit helpt om de insecten te weren. Ook deze anti mug middelen werken met een bepaalde sterke geur waar de mug niet tegen kan. Deze middelen ruiken alleen wel een beetje chemisch en je moet er mee oppassen want ze kunnen ervoor zorgen dat plastic gaat smelten. Dit is dus een erg goede keuze als de citronella maar niet wil helpen.

Anti-muggenlamp

Eenanti muggenlamp camping is ook nog een prima keuze. De lamp zorgt er voor dat de muggen op het licht af komen, hierdoor krijgen ze een stroomschok en gaan ze dood. Het handige van een lamp is dat je er geen omkijken meer naar hebt, je hoeft hem alleen maar op te hangen en aan te zetten. Ook is het handig dat je deze lamp buiten neer kunt hangen, een erg goede lamp die je eens kunt bekijken is de Cyclone muggenlamp. Hier is al heel veel informatie over bekend en veel mensen geven aan dat deze op dit moment echt de beste is.

Er zijn dus een hele hoop manieren waarop jij de muggen kunt verjagen uit je tuin. Door het volgen van deze tips en door ze te kopen zorg je ervoor dat ook jij deze zomer gewoon ongestoord in de tuin kunt genieten zonder dat je elke keer dat gezoem van die beesten om je heen hebt. Dit is voor niemand fijn natuurlijk, doe er dus wat aan!