Inzake Kunst
Image default
Aanbiedingen

Zwarte inbetween gordijnen

Zwarte inbetween gordijnen

Een gordijn dat tussen de vitrage zit en het overgordijn, dat is de definitie van een inbetween. Het gelaagde wat de gordijnen set in jouw huis net wat extra’s geeft. Chique touch door de matching gordijnen, welke fantastisch samenvallen. Waar zwart natuurlijk de uitgewezen tint voor is om deze sfeer tegemoet te komen. 

Als het even kan zou ik altijd kiezen voor een inbetween. Het geeft een luxe gevoel aan het interieur, een gevoel van diepte in de ruimte. Een puntje op de i. Dat wat de ruimte afmaakt. Niet alleen doet de inbetween natuurlijk iets voor het oog, maar het werkt ook isolerend. De verschillende lagen stof houden de warmte binnen, of de kou buiten. 

Ook zijn inbetweens op zichzelf staand natuurlijk heel mooi. Juist omdat dit de stof is tussen het overgordijn en de vitrage, wordt deze ook als meeste gekocht als gordijn, als er gekozen wordt voor 1 stof. Dit de makkelijkste keuze voor een basis gordijn. 

Tuurlijk we houden van kleur, maar voor de ideale basis is zwart de perfecte optie. Door de basis te leggen met dit gordijn laat je de rest van jouw interieur extra goed uitkomen. Ook werkt zwart natuurlijk uitstekend met juist het contrasterende van kleuren. 

Buiten dit contrast oogt zwart ook gewoon ontzettend chique. Het voelt alsof de ruimte af is, of overal aan is gedacht, terwijl dit wellicht helemaal niet het geval is. Zwart is natuurlijk heel koel, maar desondanks voelt een donkere kamer door het zwart wel heel knus aan. Deze tint neemt een natuurlijke soort gezelligheid en sfeer met zich mee, zonder dat je het daadwerkelijk ook in de gaten hebt. 

Zwart heeft ook een perfecte natuurlijke elegantie. Dat is sowieso wat er over zwart, maar ook over wit heen zit. Een onbedoelde, wellicht juist bedoelde, rust. Door even terug te gaan naar de basis. Naar niet teveel poespas, waardoor het heel gebalanceerd aanvoelt. Alsof je terug komt in de rust, wat ook het gevoel moet zijn als je thuis komt, iedere keer als je de voordeur weer opendoet. Ook als je iemand bent die moeilijk een keuze kan maken, is zwart de meest gemakkelijke keuze. Het ziet er gelijk goed uit en is die ideale basis als je nog eens met je interieur wil experimenteren. 

Dus je een rustige elegantie uitstralen in jouw huis. Denk dan wellicht aan een zwart inbetween gordijn. Of misschien wil je juist volledig uitpakken door een volumineuze gordijnen set. Ook in het zwart, of juist contrasten opzoeken door de combinatie met kleur. Ook dan is een inbetween gordijn een uitstekend idee! Je vindt het allemaal bij 123gordijn.nl.

 

https://www.123gordijn.nl/