Architectuur

Brand Experience Trends 2021

Inzakekunst

Dankzij een brand experience maak je gemakkelijk contact met jouw publiek via ervaringen, emoties en audiovisuele middelen. De focus ligt volledig op het aanmoedigen van consumenten om zo betrokken mogelijk te raken bij jouw merk. Wanneer je denkt aan een brand experience center, denk je wellicht al snel aan persoonlijke ervaringen zoals een evenement of in-store shoppermarketing. En alhoewel deze activiteiten centraal blijven staan in een brand experience center, is er een aantal nieuwe trends waar we in 2021 rekening mee moeten houden. 

Contactloze oplossingen

2020 was het jaar waarin we veel contactloze innovaties zagen opkomen om het leven in het nieuwe normaal in beweging te houden, van leveringen tot betalingen tot de manier waarop we winkelen. Veel merken hebben ontdekt dat er efficiënte manieren zijn om deze oplossingen op te nemen in de ervaringen van hun klanten. Voor het nemen van monsters zijn er monteurs die producten kunnen doseren door simpelweg een QR-code te scannen, er zijn geen knoppen op de machine, het wordt allemaal bestuurd door de smartphone van de gebruiker. In het komende jaar zou je een toenemend gebruik van dit soort technologie en andere manieren kunnen verwachten om ervaringen te creëren zonder dat je iets fysiek hoeft aan te raken.

Merkervaringen on the road

Veel bedrijven hebben de afgelopen jaren geprobeerd mobielvriendelijker te worden en we voorspellen dat deze trend zich in 2021 zal voortzetten. Het voordeel is dat merken de aandacht van de consument kunnen trekken terwijl ze onderweg zijn in plaats van samen te komen op één gebied, wat voorlopig niet het geval is. niet toegestaan.Met een mobiele ervaring op straat kun je je merk brengen waar het moet zijn en in de openbaarheid blijven waar mensen zich veiliger voelen om te benaderen en mee te doen. Denk hierbij aan het gebruik van fietsen of foodtrucks en het verhuizen naar verschillende locaties.

Slim gebruik van de ruimte

Hoe consumenten omgaan met fysieke ruimte is ook een aspect van ervaringsgerichte marketing. De pandemie heeft de manier veranderd waarop de ruimte moest worden gebruikt, zodat mensen afstand van elkaar kunnen houden, waarbij veel plaatsen op halve capaciteit of zelfs minder werken. Het komende jaar zullen we zeker slimme ruimtegebruiken zien, zoals modulaire opstellingen voor buitenreclame. Flexibel zijn is de sleutel en weten hoe je het kunt laten lijken alsof je meer ruimte hebt, kan ook nuttig zijn.

https://www.bruns.nl/werkvelden/brand-experience-center

Published: juli 8, 2021

Een fijne knipbeurt

Inzakekunst

Het is gewoon zo dat als je van jezelf vindt dat je haar helemaal goed zit, je jezelf ook gewoon goed voelt. Dat kan zijn nadat je je haar eens lekker hebt gewassen, of nadat je je haar helemaal mooi geföhnd hebt. Maar het allerbeste voel je je toch wel na een fijne knipbeurt van de kapper. Wanneer je je haar net gewassen of geknipt hebt, dan voel je je als een helemaal nieuw persoon. Nu kan je de hele wereld aan. Dit gevoel wil je zo lang mogelijk vasthouden, totdat je weet dat je weer naar de kapper moet. Ondanks dat het enorm fijn is om net geknipt te zijn. Je hoort wel eens van die horrorverhalen over ervaringen bij kappers, maar dat is zeker niet van toepassing op elke kapper. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar wij hebben kapsalon delft op het oog waar je dat soort problemen gegarandeerd niet zal hebbn. In tegenstelling tot wat jij waarschijnlijk denkt, is zo’n slechte ervaring bij de kapper meestal jouw eigen dikke schuld.

 

Hoe zorg je er dan voor dat je een prettige ervaring hebt bij de kapper? De eerste stap is om je goed voor te bereiden. Loop niet zomaar bij een kapper delft zonder afspraak naar binnen, maar bedenk van tevoren wat je wil. Anders is het kapsel een uurtje later klaar is, en dan schrikken jij je rot. Dat was helemaal niet wat ze bedoelden! Maar wat bedoel je dan wel. Ook is het belangrijk om te vertellen wat je wil en voor jezelf opkomen. Als de kapper een andere visie heeft dan jij, dan moet je dat gewoon aangeven. Ook als je iets niet helemaal mooi vind, dan moet je dat echt zeggen. Anders loop jij niet vrolijk de kapsalon uit. En dat is wel wat je wil natuurlijk!

https://www.onekappers.nl/

Published: juni 8, 2021

Zo haal je de kerstsfeer altijd in huis

Inzakekunst

Ben jij zo iemand wiens favoriete vakantie altijd de kerstvakantie is? Zou jij eigenlijk willen dat het het hele jaar door kerstmis zou zijn? Verlang jij ieder jaar weer naar sneeuw op kerstavond? Treur dan niet langer, want voor elk verlangen is een oplossing! Kerstmis betekent voor veel mensen het weer zien van hun geliefde familieleden, heel veel gezelligheid en ook heel veel lekker eten en drinken. Het is dan ook echt jammer dat het niet het hele jaar kerst kan zijn. Toch zijn er een aantal dingen die jij kan doen zodat je het hele jaar in kerststemming bent. In dit artikel vertel ik je hoe je dat dan kan gaan doen.

 

Als er een kerstnummer op de radio, op YouTube of op Spotify voorbij komt, dan creëert dat gelijk een lekkere kerststemming. Het opzetten van kerstmuziek is dus echt een hele goede tip als jij je het hele jaar kerstig wil voelen. Zet bij het werken of leren lekkere kerstnummers op en dan merk je gelijk dat het een stuk beter gaat met dat werken en studeren.

 

Ook de geur van lekkere dingen is iets wat heel erg bij kan dragen aan een kerstsfeer. Iedere familie heeft wel weer zijn eigen tradities qua eten rondom kerst, dus bak eens iets dat jullie normaal alleen bij kerst eten. Dan krijg je ook gelijk dat kerstgevoel, bovendien heb je dan ook meteen lekker eten.

 

Nu de kerstmuziek aanstaat en je lekker kerst eten aan het maken bent, is het tijd voor wat versiering. Verlang jij echt naar sneeuw? Zet dan alvast een besneeuwde kunstkerstboom op. Ja, je leest het goed, kunstkerstbomen met sneeuw bestaan echt! Naast een kerstboom wil je natuurlijk ook leuke lichtjes als versieringen. Zet overal een paar kaarsen neer, knip wat papieren sterren en hang glitter ballen in de boom.

 

Als je al deze dingen doet, dan ben je verzekerd van een heel jaar lang kerstplezier!

https://www.xmasdeco.nl/

Published: augustus 24, 2020

Diamond Painting kits, waar kun je ze het beste kopen?

Diamond painting kits zijn erg populair bij mensen van alle leeftijden en kunnen een leuke activiteit zijn voor het hele gezin. Ze kunnen je helpen een nieuw, uniek kunstwerk te maken. Het mooie van diamond painting is dat ze in zoveel verschillende maten verkrijgbaar zijn. Je kunt zelf kiezen watvoor diamond painting je wilt maken. Wist je dat ook diamond paintings van eigen foto’s kunt bestellen? Via deze website bestel je diamond paintings online.

Als je nieuw bent met diamond paintings raden we je aan om wat tutorials te volgen op YouTube, zie hieronder een video hoe je kunt beginnen met diamond painting. Bekijk de gehele video zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Je kunt helemaal zelf beslissen watvoor diamond painting je wilt gaan maken, je kunt kiezen tussen paintings van dieren, natuur, kunst en nog vele andere! Het aanbod is enorm.

Diamond painting waar kopen?

Als je je afvraagt waar je diamond paintings het beste kunt kopen dan zit je hier goed. Wij hebben namelijk verschillende diamond paintings van meerdere aanbieders besteld. We kunnen je zeggen dat het verschil tussen prijs en kwaliteit enorm is. Kies je voor een goedkope diamond painting? Dan is uiteraard de kwaliteit aan de lage kant (laten we dan ook niet beginnen over de lange levertijden).

Als je met plezier aan je diamond painting wilt werken dan moet je ook wel van een beetje kwaliteit houden. Wij raden hobbypainter.nl aan. Waarom hoor ik je al denken… Het is eigelijk heel simpel.

  • Het keuze aanbod is enorm (meer dan 500 diamond paintings)
  • Gratis retour binnen 30 dagen (ze doen er niet moeilijk over)
  • Diamond paintings van eigen foto (je kunt je eigen foto uploaden en deze bestellen)
  • Groot aanbod en verschillende maten leverbaar
  • Snelle levertijden (deze diamond paintings komen niet uit China)

Daarnaast is er een geweldig facebookgroep waarbij je je diamond painting kunt laten zien aan andere liefhebbers. Ook kun je tips en tricks delen met anderen. Laat je kunstwerk dus ook aan anderen zien!

Published: juni 29, 2020

Gave ideeën van interieurstyling Reusel

Inzakekunst

Kijk je wel eens naar de wanden in huis en denk je: ‘Wat is het toch saai en zo kaal, dit moet anders!’? Dan kun je urenlang op het internet rondstruinen om te bepalen wat er allemaal kan en wat je mooi vind,  of je gaat voor de makkelijkere manier en schakelt Interieurstyling Reusel in! De Interieurstyling Reusel heeft enorm veel te bieden. In dit artikel hebben geeft Interieurstyling Reusel populairste en modernste tips voor hoe meer sfeer in je woning in de woning krijgt. De opties en mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Wil jij graag inspiratie opdoen voor meer sfeer in huis?

Meer sfeer creëren

De eerste tip van interieurstyling Reusel: Laat een foto op aluminium maken voor wanddecoratie slaapkamer. Is je huis vrij modern ingericht? Strak interieur? Dan kan een foto op aluminium echt iets voor jou zijn volgens interieurstyling Reusel. Deze ondergrond wordt niet heel vaak voor foto’s gebruikt, maar kan toch bijzonder gaaf uitpakken. Deze final touch kan dan ook echt meer sfeer in huis brengen door de kale muur te decoreren met een gave afbeelding. Een voorbeeld wat de interieurstyling Reuse lgeeft is een skyline in zwart-wit als wanddecoratie in de slaapkamer. Het voordeel van wanddecoratie op aluminium is dat het heel goed tegen vocht kan. Dit betekent dat je deze decoratie óók kunt gebruiken in vochtige ruimtes in huis. Je zou dus ook de badkamerwand kun aankleden met een mooie foto op aluminium.

Iets anders dan anders

Heb je mooie teksten altijd al leuk gevonden? Dan kunnen muurstickers goed passen aan jouw wand volgens interieurstyling Reusel. Als je van mooie teksten houdt, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld in de woonkamer of in je slaapkamer met letters een quote, woord of mooie boodschap uit te schrijven. Dit zal ook echt de aandacht van het oog krijgen. Zo is wanddecoratie in slaapkamer erg leuk. Letters vallen altijd op en is dan ook een mooie toevoeging voor je kale wand.Published: mei 19, 2020

Dakkapel prijzen: hout & kunststof

Inzakekunst

Over de keuze voor een dakkapel slapen veel mensen meer dan één nachtje

Een dakkapel uitkiezen en kopen is iets waar de meeste woningeigenaren meer dan één nachtje over slapen. Een dakkapel kopen is namelijk een flinke investering en er zijn op dit gebied veel mogelijkheden. Denk aan houten, kunststoffen en aluminium dakkapellen. Hoe zit het met de prijsverschillen tussen de diverse modellen dakkapellen? Wat betaal je voor een dakkapel van hout of kunststof? En wat betaal je voor een prefab dakkapel, die kant-en-klaar op maat gemaakt is in de fabriek? Je leest het allemaal in dit blogartikel. 

 

De gemiddelde kosten van een houten dakkapel

Als je je afvraagt wat betaal je voor een dakkapel gemiddeld, dan is het antwoord dat een standaard dakkapel ongeveer 4200 euro all-in kost. Dit betreft dan een dakkapel van zo’n drie meter van hout, met één raam en twee draaikiepramen. Houten dakkapellen zijn gemiddeld enkele honderden euro’s duurder dan dak-uitbouwen van kunststof. Voordelig is dat hout een prachtige natuurlijke uitstraling heeft, maar daar betaal je dus wel iets meer voor. Zo kost een houten kapel van anderhalve meter, met een gewoon raam en een draaikiepraam, in een houten uitvoering 3000 euro, terwijl een kunststof model 2700 euro kost.

 

Bezoek de website van BM-dakkapel voor meer informatie over dakkapel prijzen.

 

Kunststof als voordelig en praktisch alternatief

Dakkapellen van kunststof hebben diverse voordelen vergeleken met hout. In de eerste plaats zijn ze, zoals we zagen voordeliger in de aanschaf. Je houdt al snel enkele honderden euro’s op zak. Verder hoeven ze niet periodiek geverfd te worden en zijn ze gemakkelijk in het onderhoud. Zeker als je gaat voor een prefab dakkapel, die voorgestructureerd is in de fabriek, is een goedkope optie. Met prefab-uitvoeringen bespaar je al snel een paar honderd euro boven maatwerk op locatie. Dat komt omdat prefab kapellen snel op het dak geplaatst kunnen worden.

 

Published: januari 8, 2020

Een schuifdak laten installeren?

Inzakekunst

Bij de meeste type woningen is het mogelijk om een schuifdak te laten installeren maar dit is allemaal afhankelijk van het dak dat de woning heeft. Bij een plat dak is het namelijk makkelijk om een schuifdak te laten installeren maar bij een schuin dak is dit weer moeilijker.

Als je wil weten of het mogelijk is om een schuifdak te laten installeren moet je hiervoor advies inwinnen bij de experts. Je kunt bijvoorbeeld een aannemer om advies vragen of je kunt een offerte aanvragen. Wanneer je een offerte aanvraagt wordt er namelijk meteen gekeken of het mogelijk is om een schuifdak te installeren en ook wat de kosten hiervoor zijn.

Als het wel mogelijk is moet je niet gelijk akkoord gaan met de offerte die je gekregen hebt. Offertes zijn vrijblijvend en je bent dus nog aan niks verbonden. Je kunt daarom beter bij verschillende aannemers een offerte aanvragen voor het installeren van een schuifdak. Je kunt op deze manier meer informatie inwinnen en je weet ook wat de prijzen zijn bij de verschillende aannemers. Je kunt zo de prijzen ook vergelijken en een keuze maken.

De offertes kun je makkelijk online aanvragen op de website van de aannemer of je kunt ook natuurlijk bellen.

Published: december 26, 2018

Wil je afvallen? Lees dit dan snel!

Inzakekunst

In dit artikel een paar veelgemaakte fouten en tips zodatje op een gezonde en effectieve manier af kunt vallen. Deze fouten worden vaak gemaakt omdat mensen niet goed nadenken hoe ze willen afvallen. Het is dus handig om deze tips en fouten te lezen als je op een gezonde manier af kunt slanken.

Mensen die al willen vallen gaan vaak opeens minder eten. Misschien at je daarvoor heel veel, dan is het handig om minder te eten. Maar als je opeens een stuk minder eet kan dat niet goed voor je zijn omdat jouw lichaam dat niet is gewend. Het is dus beter om dit af te bouwen. Maar wat vooral handig is, is om juist gezond te eten. Een andere tip is veel water drinken. Dit is erg belangrijk. Je kunt het beste ook alleen maar water drinken in voldoende hoeveelheden. Het stilt je honger gevoel en water is nergens slecht voor.  Als je wilt sporten, sla hardlopen buiten dan over. Doe aan cardio in de sportschool maar doe vooral geen dingen die belastend voor jouw lichaam zijn. Vooral als je pas net begint kan het lichaam het nog niet aan. Doe iets wat goed voor het uithoudingsvermogen is. Wat kan helpen is het gebruik maken van een Afslankband. Dit zorgt er voor dat de huid warmer wordt waar je de band draagt, waardoor je meer vet gaast verbranden en zodoende dus afvalt. Je slankt mooi af bij de plekken waar je de afslankband draagt. Waist shaper, dat is ook een term wat er voor wordt gebruikt. Als je dit draagt kun je jouw eigen lichaam vormen naar een slank en mooi lichaam. Als je dus gaat sporten is het handig om er een te dragen voor een sneller en effectiever effect. Je moet alleen niet te fanatiek zijn als je begint. Bouw het goed op en je zult resultaat zien. Verwacht ook niet te snel resultaat.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/

Published: september 28, 2017