Heeft u een vorm van autisme en opzoek naar loopbaanbegeleiding?

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het supporten en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U ontvangt prive opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders gesprekspartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gedrevenheid, kwaliteiten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de perfecte werk te vinden? Wat is mijn passie? Hoe benut ik mijn talenten optimaal. Een weerwoord op deze vraag ontvangt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een vorming loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ZZP’ers en carrièremannen- en dames.

 

Waarom loopbaanbegeleiding? 

 

is erop gericht om u te assisteren bij aanpassingen in uw leven. Heeft u moeite met bewerkingen in uw werk of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw baan- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat advies escorteert u bij het vinden van een antwoord op uw vraag. Samengevat, met de aandacht loopbaanbegeleiding lost u het hersenbreker op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: voordelig met jobcheques, een procesverloop bezorgt antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.   

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u verkrijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de juiste betrekking voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de ideale kant op met uw carrière? Als u vragen heeft omtrent uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Als u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, passie, eigenschappen , motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Stap 1. VDAB controleert of u recht heeft op loopbaancheques.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan verkrijgt u (binnen 14 dagen) uw loopbaancheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding volstaan.

 Wat mits ik mijn ambt cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Indien u de jobcheque onaangebroken laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

Stap 3. Bezorg de loopbaancheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

 

Hoe zien jobcheques eruit?

Uw contactgegevens. De loopbaancheque is uniek en alleen voor u bestemd. Een cheque overnemen van een ander is onmogelijk.

Heb ik recht op loopbaancheques mits ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het ogenblik dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques bestellen. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om jobcheques te reserveren. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw tijd van verbrekingsvergoeding.

Mits u geen recht op heeft, dan krijgt u een mail of brief met de reden waarom uw rekest is geweigerd. Verlangt u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze filialen om een afspraak te maken voor gratis startgesprek.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

 

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur professionele loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het normale tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

U verlangt bevordering maken of over een aantal jaar. En hoe kunt u uw leiderschap verbeteren of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Carrière

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Personeel

Ik heb moeite om mijn personeel te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ontslagen of in opzeggingstermijn?

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen voelen zichzelf prettig tijdens de loopbaantrajecten. De informele ambiance, de ordelijke rangschikking en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en prive opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Jobcheques

Wanneer komt u in aanmerking voor jobcheques

klik hier om dit te bekijken

 

 

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/