Banen en opleidingen

Medewerker boekhouding

Medewerker boekhouding

Functie

 • Je verwerkt de boekhouding van de kandidaat-ondernemers die actief zijn in diverse domeinen en dus onderworpen aan verschillende BTW-regimes.  Je communiceert hun resultaat op maandelijkse basis.
 • Je controleert hun aankoopfacturen, onkostennota’s en verwerkt de boekhoudkundige afsluiting van hun dossiers
 • Je zorgt dat elke startende ondernemer zijn administratie op orde brengt, waarbij je de nodige communicatieve vaardigheden aan de dag legt
 • Je verwerkt de CODA-bestanden van de bankverrichtingen
 • Je vormt een hoeksteen voor de verdere uitbouw en professionalisering.
 • Je rapporteert aan de coördinator.

Profiel

 • Je beschikt minimum over een bachelor accountancy en je hebt een relevante werkervaring van minimum 3 jaar
 • Je hebt een goede kennis van de BTW-wetgeving
 • Ervaring met het boekhoudpakket Exact Globe is een pluspunt
 • Je beschikt over een goede kennis van Microsoft xls
 • Je bent georganiseerd, stressbestendig, communicatief en geduldig.
 • Je werkt nauwkeurig en precies
 • Affiniteit met de leefwereld van zelfstandigen is een pluspunt.

Ons aanbod

 • Een boeiende functie binnen een organisatie met een verantwoord maatschappelijk doel.
 • Een 80% functie
 • Een stimulerende werkomgeving waar ondernemerschap centraal staat.
 • Een competitief loon, maaltijd- en ecocheques, hospitalisatieverzekering.
https://www.vindazo.be/vacatures/medewerker-boekhouding.html

Published: december 10, 2020

Traineeship overheid

Inzakekunst

Ben je klaar met je studie en lijkt het je leuk om bij de overheid te gaan werken? Dan zijn er zeer veel verschillende traineeships. Het voordeel van een traineeship overheid is dat je zowel aan het leren bent, maar tegelijkertijd zeer veel praktijkervaring opdoet. Maar hoe is het om te werken bij de overheid? Hieronder geven we enkele aspecten waar je rekening mee moet houden als je gaat werken bij de overheid, zodat je kunt zien of het wat voor je is.

 

Salarisschaal van de overheid

Het punt is dat er bij de overheid altijd met salarisschalen wordt gewerkt. Het voordeel is dat je dan precies weet wat voor salaris je krijgt en dat er geen onderscheid wordt gemaakt. Ook kun je bij de overheid snel in verdiensten vooruitgaan omwille van die reden. Je kunt ook hoger in de salarisschaal komen en dat is natuurlijk ook mooi. Je kunt dus profiteren van een goed startsalaris dat bovendien jaarlijks gaat oplopen.
 

Veel opties als het gaat om werken

Het punt is natuurlijk dat niet iedereen fulltime wil werken tegenwoordig. Misschien wil jij gewoon meer vrije tijd om leuke dingen te doen. Dan kan parttime werken natuurlijk al voldoende zijn. Maar bij veel werkgevers is het bijvoorbeeld niet mogelijk om parttime te gaan werken, maar dat is bij de overheid gelukkig wel het geval. De overheid is daaromtrent heel flexibel waardoor je dus kunt profiteren van zeer veel verschillende mogelijkheden.

 

Doorgroeien

Veel mensen zijn ambitieus en dat is maar goed ook. Het is belangrijk om de mogelijkheid te hebben om door te groeien, zeker als je jong bent. Een mens moet immers ambities hebben, want dat is hartstikke gezond. Een traineeship overheid zorgt ervoor dat die ambities realiteit kunnen worden, aangezien er dus zeer veel doorgroeimogelijkheden zijn.

 

Hoge kans op een baan

Een ander voordeel is dat je bij een traineeship overheid een grote kans hebt op een baan na de training. Je krijgt namelijk contracten met zeer goede voorwaarden en bouwt een groot netwerk op.

Published: november 2, 2020

Vertaler

De Intercommunale Vervoersmaatschappij (MIVB) telt meer dan 9.500 werknemers en is een van de grootste werkgevers in Brussel, en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe magazijnen zijn slechts enkele voorbeelden van spannende projecten waarbij de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.

Met diverse beroepen, permanente vorming, boeiende en unieke projecten, stabiele banen en een rijke diversiteit, kan de MIVB diensten verlenen aan iedereen die nieuwsgierig is naar 300 unieke beroepen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als medewerker van de zakelijke afdeling Tram dien je te rapporteren aan de verantwoordelijke afdeling beheerondersteuning en beheer.

Als vertaler ben je verantwoordelijk voor het vertalen van verschillende teksten (technische documenten, handleidingen, servicebeschrijvingen, berichten, etc.) en geef je ook algemene managementondersteuning.

 • * Je bent verantwoordelijk voor de vertaling, samenvatting en proeflezing van de volgende teksten: Frans en Nederlands; hiervoor beschik je over de vertaalsoftware
 • * Je geeft taalhulp en advies aan collega’s op de zakelijke afdeling
 • * U kunt alle documenten terugvinden (op de computer of via contact met de auteur, etc.) zodat u de context beter begrijpt zodat het geleverde eindresultaat consistent is met de brontekst (gekalibreerde vertaling van specifieke termen)
 • * Bij gebrek aan verantwoordelijke managementondersteuning en beheer, moet u onderhandelen met collega’s om vertaalverzoeken af ​​te handelen
 • * Je biedt algemene managementondersteuning voor alle vakbonden en andere bijeenkomsten binnen BUT (vergaderingen bijwonen, vergadernotulen, archiveren, vragen / antwoorden verzamelen …)
 • * Je zorgt voor de nodige managementondersteuning voor alle communicatie binnen BUT (technische beschrijving, dienstbeschrijving, personeelsinformatie …)
 • * Je voert alle andere managementtaken in het managementassistentie- en managementteam uit binnen de gestelde deadline en voldoet aan de verwachtingen van interne klanten.

Jouw profiel

 • * Je hebt een bachelordiploma vertaler (NL-FR) en hebt duidelijke werkervaring op administratief gebied
 • * Je bent tweetalig (FR-NL)
 • * Je hebt een diepgaande, kritische en dynamische taalkennis (lexicale aanpassing, nuances)
 • * Je hebt een specifieke woordenschat gerelateerd aan operationeel beheer
 • * Je beheerst de meest gangbare MS Office-tools en vertaalhulpmiddelen (zoals Wordfast, Trados, vertaalwoordenboeken …)
 • * Je hebt ervaring met SharePoint
 • * Je bent voorzichtig (vertaling van vertrouwelijke documenten)
 • * Je bent klantgericht
 • * Uw geschreven taal getuigt van beknoptheid en diplomatiek bewustzijn

Ons aanbod

* Variabele en boeiende locatie in een bruisende en plezierige werkomgeving.

* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, langetermijnvisie en projecten die het dagelijks leven en de mobiliteit van mensen beïnvloeden.

* Krijg persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden door interne en externe training, maar heb ook carrièremogelijkheden op de lange termijn.

* Hoogwaardige, professionele werkomgeving en competitief salaris, met extralegale voordelen zoals maaltijdbonnen, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnementen op het openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn) en NMBS Schrijf u in om tot 75% korting te krijgen op woon-werkverkeer.

https://www.vindazo.be/vacatures/vertaler.html

Published: oktober 30, 2020

Vakantiebaan in de productie

Vakantiebaan in de productie in Zegveld

Bent u op zoek naar een uitstekende vakantiejob in augustus omdat u tijdens de vakantie wat geld wilt verdienen? Dan zoeken wij jou!

Over functie

Bij dit bedrijf begin je helemaal opnieuw. Je ondersteunt je ervaren collega’s bij verschillende activiteiten in de spuitgietwerkplaats. Op deze afdeling wordt de mal (mal) aan de machine gehangen. Spuit vervolgens het plastic erop en je krijgt een mooi plastic product. Bijvoorbeeld de autobumper, oordopjes of tablethoes om te testen. En ondersteun je waar nodig!

Activiteiten omvatten het snijden van plastic producten, ervoor zorgen dat de plastic producten op de juiste manier uit de machine vallen, verschillende onderdelen verpakken en het product helpen de machine te verlaten.

Wat we aanbieden

4 fulltime werkzaamheden tijdens de vakantieperiode (augustus)

 Je werkdag is van 08:00 tot 17:00 uur

De sfeer is super!

Wat vragen we

Je hebt een werk- en denkniveau van vmbo of mbo

Technische interesse / affiniteit nodig

U kunt met het vervoer naar Zegveld komen

Over het bedrijf

De organisatie is een expert in het vervaardigen van aluminium matrijzen en het spuitgieten van kleine tot grote kunststof producten. De organisatie heeft nu 30 medewerkers en er heerst hier een informele sfeer.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/auto.html

Published: juli 15, 2020

Junior Constructeur gebouwen

Junior constructeur gebouwen

Ben je een startend constructeur die gaarne te multidisciplinaire teams wil samenwerken aan unieke en complexe bouwprojecten van uiteenlopende grootte en innerlijk?

Deze gelegenheid bieden wij je in de functie van or constructeur gebouwen. In deze functie ben je aansprakelijk voor het ontwerpen en berekenen van constructies in de utiliteitsbouw. Je voert particulier de outillage berekeningen uit voor complexe staal-, beton- en houtconstructies en aan innovatieve constructies zoals d geprinte betonconstructies en je draagt bij aan het opsen van constructieve ontwerpen gedurende supervisie van ervaren collega’s. Te de deel gebouwde omtrek is de product-marktcombinatie ( pmc ) gebouwen actief. De werkzaamheden op het locatie van gebouwen variëren van constructief ontwerp tot veiligheidsanalyses en van bouwmanagement tot installatietechniek. Daarenboven staat bestendigheid hoog in ons vaandel. Wij bezitten onze eigen ontwerpprincipes voor bestendigheid ontwikkeld en werken vanuit de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Wij aanprijzen bij het ontwerp, de executie, het zeggenschap, de renovatie en de afbraak van gebouwen.

Onze kerndisciplines zijn constructief ontwerpen, installatietechniek, bouwfysica, bouwkunst en bouwmanagement. Specialisaties zijn bim, bestendigheid, akoestiek, brandveiligheid, glasconstructies en bouwschade-expertise. Hierbinnen ons kantoor kunnen wij alle overige relevante kennen vanuit onze andere sectoren inzetten. Voorbeelden daarvan zijn geotechniek, bouwkosten, gebiedsontwikkeling, civiele kunstwerken, uitvoeringsveiligheid en contractmanagement. De integrale optiek is de kern van onze projectaanpak. De standplaats voor deze functie is deventer.

Wat wij vragen

Een afgeronde hbo- of wo-opleiding bouwkunde ( opbouw ) ; de ambitie om jezelf overigens te evalueren ; ervaring met scia engineer of vergelijkbare rekenprogramma’s ; leergierig, gedreven, proactief en niet bang om uitgedaagd te wordt ; communicatief behendig ; een goede zelfbeheersing van de nederlandse en engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Wat wij bieden

een multidisciplinaire omlijning met autoriteit en enthousiaste collega’s ; veelzijdige en uitdagende projecten ; tijd voor aanzet en verantwoordelijkheid in projecten ; intensief begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen ; marktconform traktement en goede secundaire arbeidsvoorwaarden ; kans tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het regio van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennen en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste prestaties te leveren. Er is tijd voor inherent aanzet en ondernemerschap. De waardepapieren van ons kantoor zijn in handen van onze inherent medewerkers.

Binnentreden? hebt u belangsing voor deze functie, solliciteer dan ongezouten online.

https://www.vindazo.nl/keywords/constructief-tekenaar.html

Published: juni 29, 2020

Uitzendbureau Veldhoven zoekt de perfect baan voor jou

Inzakekunst

Een goed uitzendbureau Veldhoven helpt je met het zoeken en vinden van een passende baan. Ben je het zoeken naar vacatures zat? Heb je heel indeed al doorgespit en niets gevonden? Weet je niet meer waar je op zoek moet gaan naar passende vacatures? Dan kan een uitzendbureau je misschien uitkomst bieden. Een uitzendbureau Veldhoven helpt je namelijk met het zoeken van een passende baan. Een uitzendbureau Veldhoven kan samen met jou op zoek gaan naar een baan of je kan een uitzendbureau Veldhoven voor jou op zoek laten gaan. Om hen te helpen kun je dan wat eisen doorgeven voor een passende baan. Daarnaast maakt het uitzendbureau natuurlijk gebruik van de informatie die beschikbaar is over jou. Denk bijvoorbeeld aan jouw opleidingsniveau en je voorgaande werkplaatsen en functies. Dit is natuurlijk belangrijk om te weten wanneer het uitzendbureau Veldhoven op een vacature voor jou gaat reageren.

Het sollicitatiegesprek

Een uitzendbureau Veldhoven doet soms het sollicitatiegesprek voor jou, maar soms vindt de mogelijk toekomstige werkgever het nodig om met jouzelf een sollicitatiegesprek te voeren. Zo kan de werkgever goed zien of jij in het bedrijf en de functie past. Het uitzendbureau kan je echter wel hulp bieden met het voorbereiden op dit sollicitatiegesprek. Zo zijn er uitzendbureaus die zelf sollicitatie trainingen geven in groepjes of individueel. Daarnaast zijn er ook uitzendbureaus die je een sollicitatie training laten volgen buiten het uitzendbureau zelf. Zij hebben dan vaak connecties met een bedrijf die hierin is gespecialiseerd en die jou hoogstwaarschijnlijk een betere voorbereiding kan bieden op het sollicitatiegesprek dan het uitzendbureau zelf. De keuze is natuurlijk aan jou of je hier gebruik van wilt maken of dat je denkt dat dit niet nodig is en je het sollicitatiegesprek wel doorkomt zonder een sollicitatie training.Published: maart 9, 2020