Inzake Kunst
Image default
Bedrijven

Epoxy bestellen bij een specialist in kunstharsen

Harjon Polyester is een specialist in kunstharsen, zoals polyester, epoxy en polyurethaan. Deze producten worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Denk hierbij aan reparaties, isolatie, vloerencoating, modelbouw en voor zwembaden en vijvers. Een van de meest sterke en slijtvaste producten die u uit het assortiment van Harjon Polyester kunt bestellen, is epoxy. Dit materiaal is helder en onverwoestbaar. Een ander groot voordeel van epoxy is dat het niet of nauwelijks krimpt bij uitharding. Hierdoor trekt het materiaal ook niet krom, wat voor sommige toepassingen erg handig is. Verstevig of bekleed waterdicht materiaal met dit fantastische materiaal.

De voordelen van Epoxy

Als u epoxy gaat bestellen bij Harjon Polyester, profiteert u van een aantal belangrijke voordelen. Het hecht bijvoorbeeld op bijna iedere ondergrond en beschadigd deze ondergronden niet. Daarnaast heeft dit materiaal een lange levensduur, is het milieuvriendelijker dan andere harsen en is het waterdicht, naadloos, slijtvast, stofvrij en onderhoudsvriendelijk. Genoeg redenen dus om voor dit uitstekende materiaal te gaan!

Creëer een luxe uitstraling door epoxy met hout te combineren

Hout en epoxyhars creëren samen een fantastische uitstraling. Deze combinatie is zeer mooi en wordt dan ook vaak gebruikt. Denk hierbij aan houten vloeren, boten, surfplanken, ski’s en modelbouw vliegtuigen. Doordat epoxy helder is van kleur, is het bovendien zeer geschikt om een afbeelding of logo aan te brengen op uw boot of surfplank. Dit geeft het een opvallend karakter. Een ander voordeel is het onderhoud. Door de langdurige levensduur van epoxyhars, hoeft u alleen maar eens in de 7 tot 10 jaar licht te schuren en een nieuwe laklaag aan te brengen.

Ontdek zelf de voordelen van epoxy

Bent u enthousiast geraakt door al deze voordelen en wilt u nu zelf ook epoxy bestellen voor uw eigen project? Dat is geen enkel probleem! Bij Harjon Polyester hebben ze een ruimte voorraad voor u ter beschikking. Neem gerust een kijkje en bestel!

https://harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

Goede acupunctuur in Swalmen gezocht?

Personaliseren van uw grafsteen  

4-kleuren persoonlijkheidstest