Inzake Kunst
Image default
Bedrijven

Led Design Holland koopt ze in tegen scherpe prijzen en hangt ze voor u op!

Als we googelen naar ‘ledlampen’ verschijnen bekende merken als Philips, Osram en Verbatim. Een naam die ook bovenaan staat, is Sylvania. Met dit label zijn wij niet bekend. We zoeken naar meer informatie en lezen op Wikipedia dat er in de Verenigde Staten maar liefst 4 plaatsen Sylvania zijn. De 4 Sylvania’s liggen in de staten Alabama, Georgia, Ohio en Pennsylvania. Volgens de laatste tellingen is het aantal inwoners vastgesteld op respectievelijk 1.257, 2.541, 19.109 en 192. Sylvania Alabama is een zogenoemde ‘town’. Sylvania Georgia en Ohio worden ‘city’ genoemd. Sylvania Pennsylvania is een ‘borough’. Een town is kleiner dan een city, maar weer groter dan een village of een dorp. City wordt vertaald als stad. Borough heeft in de Verenigde Staten de betekenis van stadsdeel.

Terug naar het lampenmerk. Sylvania blijkt een van de belangrijkste lichtfabrikanten ter wereld. De lichtexperts van dit label ontwerpen én maken leds. Ze bieden, zoals het bedrijf ‘t zelf noemt ‘lichtoplossingen’. Hierbij worden grenzen verlegd; de focus ligt op innovatie. Het productaanbod is onderverdeeld in de volgende hoofdcategorieën:

  • binnenverlichting;
  • buitenverlichting;
  • lichtregeling;
  • lampen;
  • speciale toepassingen.

De laatste groep maakt ons nieuwsgierig. We lezen dat er tegenwoordig speciale ledlampen zijn voor niches als voedselpresentatie, persoonlijke verzorging, podium & entertainment. Aanvullend zijn er leds op de markt die speciaal zijn ontwikkeld voor in het verkeer, voor zwembaden en vliegtuigen.

Heeft u uw eigen onderneming? Bent u op zoek naar zuinige LED verlichting bedrijfshal of LED winkelverlichting? Led Design Holland is een echte expert op het gebied van led. De medewerkers zijn op de hoogte van de laatste technische snufjes qua led en ze zijn bekend met alle belangrijke merken, ook Sylvania! Ze hebben ervaring met het inkopen en installeren van leds voor bedrijven afkomstig uit de meest uiteenlopende branches. Led Design Holland bereikt u door te bellen met 076 – 888 3300 of te mailen naar info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/