Inzake Kunst
Image default
Boeken en Tijdschriften

Dit is de uitgeverij waar jij je spirituele boeken koopt

Wil jij spirituele boeken kopen bij een uitgeverij die hier verstand van heeft? Dan kan je terecht bij Uitgeverij Panta Rhei. In de overzichtelijke webshop vind je boeken met uiteenlopende onderwerpen, van meditatie tot coaching en remedial teaching. Implementeer de wijze lessen die je leest in deze boeken in je dagelijks leven en/of gebruik deze wijsheden op zakelijk gebied. Neem bijvoorbeeld de boeken die zich focussen op lesgeven en maak je lessen bijvoorbeeld interactiever door middel van spelletjes of alternatieve lesmethodes. Snijd belangrijke onderwerpen aan waarbij leerlingen niet de aandacht verliezen en breng ze wijze levenslessen bij.

Even terug naar je lichaam met dans- en bewegingsoefeningen

Heb jij kinderen of ben je docent en wil je bij een uitgeverij spirituele boeken bestellen die de aandacht leggen bij dans- en bewegingsoefeningen? Dat kan via deze webshop. Dit kan kinderen even laten ontladen van spanning en overtollige energie. Het kan een positieve en ontspannen sfeer brengen waar voorheen een gespannen sfeer hing. De thema’s die je in deze boeken vindt, zijn herkenbaar voor kinderen en gemakkelijk uit te voeren, zodat je ze geen onnodige druk oplegt. In sommige gevallen zit er een handige cd bij waar op gedanst of bewogen kan worden. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriete boek uit!

Boeken over meditatie

Natuurlijk is een uitgeverij van spirituele boeken niet compleet als ze hier geen boeken over meditatie verkopen. Leer te mediteren of breid jouw meditatiekennis uit door over je favoriete onderwerpen te lezen. Meditatie is er namelijk in veel verschillende vormen. Je kan dit doen door je te focussen op je ademhaling, yoga uit te voeren en meer. Heb je advies nodig over welk boek de juiste keuze is voor jou? De medewerkers van deze uitgeverij helpen je met plezier verder. De contactmogelijkheden vind je gemakkelijk via de website.