Kies uit verschillende sauzen en spareribs om uw vingers bij af te likken

Wanneer u naar de specialist gaat om spareribs te kopen, zal u al snel merken dat er een heel groot aanbod is met diverse smaken. Lokaal of exotisch vlees en van een zoete tot een kruidige smaak, de kanten die u op kunt met spareribs zijn oneindig. Als ware sparerib liefhebber wilt u ze vast allemaal proberen. Kies daarom voor spareribs van Beef&Steak. Hier vindt u spareribs in alle denkbare smaken en soorten. Zo zijn er de typisch Amerikaanse St. Louis buikspareribs, Baby Back ribs, Iberico ribs en natuurlijk de traditionele Hollandse ribs. Heeft u moeite met kiezen? Speciaal voor deze situatie heeft de specialist een starterkit samengesteld. Met deze kit ontvangt u verschillende soorten ribs, saus en rubs. Wist u dat u naast spareribs ook andere soorten luxe vlees kunt bestellen? Wat dacht u bijvoorbeeld van Picanha vlees of Boston Butt?

Met deze tips wordt uw Picanha vlees overheerlijk

Wilt u uw gasten tijdens een barbecue verrassen? Dan is het een goed idee om Picanha vlees te kopen. Dit vlees is eenvoudig te bereiden en erg mals. U gaart het op de barbecue of in de oven. Het belangrijkste waar u op moet letten, is de temperatuur. Deze mag niet te hoog zijn. De ideale temperatuur is tussen de 160 en 170 graden Celsius. Om het vlees nóg lekkerder te maken, kerft u het vetkapje diagonaal in het vlees en bestrijkt dit met olijfolie. Dit geeft extra veel smaak aan het vlees. U plaatst de vleeskant boven het vuur en draait het stuk pas om als het bijna klaar is. Bij een kerntemperatuur van 55 graden Celsius is de Picanha klaar. Nog één tip: bestel uw Picanha, Boston Butt, spareribs of andere soorten vlees bij een specialist als Beef&Steak. Hier ontvangt u altijd vlees van de allerbeste kwaliteit. 

Met genoeg geduld bereidt u de lekkerste Boston Butt

De Boston Butt is een prachtig stuk vlees voor op de barbecue. Let wel, de bereiding hiervoor vraagt wel wat geduld. Dit heerlijk malse vlees is op zijn lekkerst wanneer het langzaam gegaard is op een barbecue of in een oven. Het principe werkt eigenlijk hetzelfde als bij draadjesvlees. Door de langzame garing op lage temperatuur verandert het aanwezige collageen in gelatine. Hierdoor wordt het vlees zo zacht dat u het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar trekt. De temperatuur van het vlees mag niet boven de 120 graden Celsius uitkomen. Voor het maken van pulled pork moet u minstens 6 uur uittrekken. Heeft u echter een groot stuk vlees? Dan kost het meer tijd, soms wel 16 uur. Het duurt even, maar dan heeft u ook wat! En zoekt u nog naar lekker vlees om uw barbecue avond compleet te maken? Met Picanha en verschillende soorten spareribs zit u sowieso goed.