Inzake Kunst
Image default
Electronica en Computers

Office 2021: De nieuwste functies voor kantoorwerkers

Microsoft Office is de meest gebruikte software-suite voor kantoorwerk ter wereld. Het is een essentieel hulpmiddel voor het creëren, bewerken en delen van documenten, presentaties, spreadsheets en meer. Nu, met de release van Office 2021, zijn er nieuwe functies die de productiviteit van kantoorwerkers kunnen verbeteren. In dit artikel zullen we deze nieuwe functies bespreken en uitleggen hoe ze uw werk kunnen vergemakkelijken.

Nieuwe functies in Word

Word is een van de meest gebruikte programma’s in Microsoft Office en is ontworpen om documenten te maken en te bewerken. Met Office 2021 zijn er nieuwe functies die het werk van kantoorwerkers makkelijker maken. Een van de meest opvallende nieuwe functies is ‘Focus-modus’. Deze modus verwijdert alle afleidingen op het scherm en zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op het schrijven. Een andere handige functie is ‘Transcribe’, waarmee u audio-opnamen kunt transcriberen en deze automatisch in een Word-document kunt plaatsen.

Nieuwe functies in Excel

Excel is een ander belangrijk programma in Office en wordt gebruikt voor het maken van spreadsheets en financiële modellen. Met Office 2021 zijn er nieuwe functies die het werk van kantoorwerkers makkelijker maken. Een van de meest opvallende nieuwe functies is ‘Dynamic Arrays’. Deze functie maakt het gemakkelijker om complexe berekeningen te maken en maakt het ook mogelijk om dynamische tabellen te maken. Een andere handige functie is ‘XLOOKUP’, waarmee u gemakkelijker gegevens kunt zoeken en vergelijken in grote spreadsheets.

Naast de nieuwe functies in Word en Excel, zijn er ook andere verbeteringen in Office 2021 die kantoorwerkers ten goede zullen komen. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe ‘Presenter Coach’ in PowerPoint, die u helpt bij het verbeteren van uw presentatievaardigheden door middel van feedback en suggesties. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen die regelmatig presentaties moeten geven op het werk.

Een andere handige functie is de ‘Dark Mode’, die nu beschikbaar is in alle programma’s van Office. Dit kan helpen om vermoeide ogen te voorkomen tijdens lange werksessies en kan vooral nuttig zijn voor mensen die veel tijd doorbrengen achter hun computer.

Kortom, Office 2021, werkt het beste op windows 10 pro of windows 11 biedt nieuwe functies die de productiviteit van kantoorwerkers kunnen verbeteren. Met deze nieuwe functies kunt u uw werk efficiënter uitvoeren en uw taken sneller voltooien. Als u momenteel gebruik maakt van een oudere versie van Office, is het de moeite waard om te upgraden naar de nieuwste versie. U zult merken dat u met Office 2021 uw werk sneller en beter kunt doen.

https://licensedeal.nl/