Entertainment

Gezondheid van Chinees sterrenbeeld Paard volgens de Chinese horoscoop

Inzakekunst

In dit artikel lees je alles over de gezondheid van het Chinees sterrenbeeld Paard. Lees wat je kunt doen om gezond te blijven en typische klachten kunt verhelpen. Wat is de emotionele oorzaak van je fysieke ongemakken? Ook dat lees je in deze horoscoop.

Gestel van de Chinese horoscoop Paard

Paarden zijn in principe gezond. Je wordt geboren met een robuust gestel, schijnbaar immuun voor kinderziektes. Je draagt ​​deze weerstand mee naar een winterharde volwassenheid. Een goede gezondheid is voor jou een manier van leven.

Je hoeft niet te hard te werken om gezond te blijven. Je bent een natuurtalent. Je houdt van bewegen, bent geïnteresseerd in sport en geniet oprecht van atletische zelfverbetering. Je kunt alles beoefenen, van spieropbouw tot aerobics tot marathonlopen. Oefening kalmeert je zenuwen en houdt je in vorm, zodat je je zware schema aankunt zonder in te storten door vermoeidheid. Doe een onderzoek onder de joggers in uw buurt. Je zult waarschijnlijk een overwicht van paarden zoals jij onder hen vinden.

U heeft mogelijk een zwakke lever en een trage spijsvertering. Je hebt ook een verfijnd gehemelte en een gulzige slokdarm. Je bent een verstokte snack-food muncher. Je houdt ervan om tussen de maaltijden door of zelfs in het holst van de nacht frietjes te crunchen en ijsjes en dessertcrèmes te slurpen. Alle bovenstaande gewoonten kunnen je basisgezondheid ten goede komen. Maar omdat u erg actief bent en graag sport, komt u meestal niet te veel aan.

Heb je de uitdrukking “honger als een paard” gehoord? Nou, het is waar. Je hebt echt meer honger dan andere mensen. Je moet meer en vaker eten. Wees voorzichtig om uw lever niet te veel te belasten, omdat deze wraak zal nemen. Als je teveel eet, kan op latere leeftijd een van de volgende klachten optreden: jicht, acne rosacea, overgewicht, hoog cholesterolgehalte, hartziekte, aderverkalking, kortademigheid, hoge bloeddruk en/of impotentie. Geen paniek. Verminder gewoon rijkelijk eten en drinken.

Omdat je je emoties niet deelt en gevoelens opkropt, word je somber en stil als je verdrietig of niet in orde bent. Af en toe kun je uitbarsten en een bericht van irritatie uithalen, maar dan klap je weer dicht. Je springt niet eens van vreugde of huilt niet veel in droevige films. In feite, afgezien van de occasionele humeurige opmerking, heb je moeite om gevoelens te uiten. Als je boos bent, kun je exploderen of het gebouw uit slaan, maar je praat zelden dingen uit. Onthoud dat een opeenhoping van woede is als een mineraalafzetting of een slapende vulkaan. Hoewel het slapend is, kan het u ernstige mentale en fysieke stoornissen veroorzaken. Sommige zijn zowel klassiek als chronisch, zoals zure oprispingen, zweren, colitis, constipatie, spierspanning, krampen, rugpijn, bursitis, galstenen en een opgeblazen gevoel. De minder voor de hand liggende (en misschien meer verontrustende) ziekten variëren van melancholie tot schizofrenie en seriële zenuwinzinkingen.

Tips voor Chinese horoscoop Paard

Je moet leren omgaan met je precaire emotionele structuur. Je kunt jezelf helpen door goed te eten. Probeer eenvoudig gegrilde vis of vlees, veel fruit en groenten, granen en eenvoudig gekookte peulvruchten. Brood moet volkoren en boter zijn en alle dierlijke vetten moeten worden vermeden of in minuscule hoeveelheden worden gebruikt. Ook dan moet u overmatige inname van alcohol, middelen en tabak vermijden. Je systeem is overgevoelig voor stimulerende middelen, zelfs koffie, waardoor je toch al overbelaste zenuwstelsel op gang komt. Je moet regelmatig lange uren slapen. Infusies van tijm, verbena, kamille of oranjebloesem, gedronken voor het slapengaan, moeten zorgen voor een goede nachtrust.

Regelmatige lichaamsbeweging is essentieel. Tennis, paardrijden, golf, fietsen, joggen, wandelen en langlaufen worden aanbevolen. Je moet ook overwegen om een ​​artistieke achtervolging te ondernemen. Schilderen, beeldhouwen, zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen, liedjes of verhalen schrijven, amateurtheater, tekenfilms tekenen en fotografie kunnen je allemaal helpen om constructief bezig te blijven en je een uitlaatklep te geven voor een deel van die opgeslagen emotie.

Paarden, vooral vrouwen, zijn emotioneel onstabieler dan ze lijken. Misschien is het het toegevoegde element van hormonale onbalans dat er vaak voor zorgt dat de paardenvrouw afwisselend en zonder waarschuwing blij is, dan in tranen, kalm en dan plotseling angstig, vriendelijk dan, binnen een fractie van een seconde, woedend en met een scherpe tong. Nogmaals, om je ongelijke temperament onder controle te houden, moet je je hormonale en gynaecologische gezondheid nauwlettend in de gaten houden. Zorg ervoor dat u wordt verzorgd door een begripvolle en gevoelige arts die psychologische van puur fysieke aandoeningen weet te onderscheiden.

Voor zowel vrouwen als mannen van de overtuiging van het paard, kunnen problemen van ongecontroleerde veranderlijkheid soms worden behandeld door een endocrinoloog. Stemmingswisselingen komen vaak voor, evenals slapeloosheid en depressie. In bepaalde gevallen moeten zowel psychiatrie als psychotrope middelen worden overwogen.

Ten slotte zou je moeten leren hoe je de ruwe randen van je emotionele leven kunt gladstrijken. Je moet proberen het nut van ontspanning, rust en vrije tijd te begrijpen. In plaats van de auto te wassen, zou je jezelf kunnen disciplineren om een ​​uur stil te zitten in een stille kamer en een boek te lezen. Je zou een landschap kunnen schilderen in plaats van je rekeningen zo vaak te doen. Je zou kunnen leren mediteren en yoga doen.

Met ouder worden kun je minder intens of competitief sporten. Sport kan je helpen om je energie te verbruiken, maar soms ook overstimuleren ze je. Het komt erop neer dat je zo opgewonden bent dat het laatste waar je naar zou moeten zoeken een nieuwe adrenalinestoot is. Hoe meer je jezelf dwingt om te ontspannen, hoe meer je zult wennen aan het waarderen van vrije tijd. Het kan jaren van oefening vergen om je gewoonten te veranderen, maar je hebt genoeg tijd om je levensstijl aan te passen, omdat je waarschijnlijk een lang (en druk) leven zult hebben.

Lees meer over je Chinese horoscoop of de Chinese horoscoop Paard. Lees ook een andere horoscoop of je westers sterrenbeeld. Op Horoscoop Luna kun je nog veel meer ontdekken, dus lees nog meer astrologische artikelen en leuke informatie, zoals je persoonlijke geboortehoroscoop.

Published: juni 5, 2021

Waterpijpen of sigaretten roken

Inzakekunst

Vroeger werd de waterpijp vooral in Oosterse landen gebruikt, maar tegenwoordig is waterpijpen in Europese landen ook erg populair geworden. Het is leuk dat er cultuurgewoontes overkomen uit andere landen, maar geld dat ook voor de waterpijp? Het is namelijk best wel een ongezonde bezigheid die veel jongeren nu doen. Het roken van shisha heeft best wel nadelige gevolgen voor je gezondheid. Je hebt een verhoogde kans op herpes en je kan aandoeningen krijgen aan je longen. De waterpijp is ook geen goed alternatief voor een sigaret, want dat is wat veel mensen denken. Dit is dus niet waar want ook een waterpijp is schadelijk. Wat is nou het verschil van het roken van shisha, shisha-pen of een sigaret? Het roken van shisha lijkt dus best wel onschuldig maar dit is het niet. De tabak in de waterpijp veroorzaakt namelijk gezondheidsproblemen. Er zit in waterpijp tabak ook teer, en dat is zeer slecht voor de gezondheid. Door de shisha smaken ruikt de rook niet schadelijk en dan denken mensen dan het minder slecht is. Maar je ademt naast de lekkere geuren ook gewoon teer in. Bovendien kan je met een waterpijp veel dieper en langer inhaleren dan met een sigaret vanwege de lange buis waarin je ademt. Dit is weer extra slecht voor je longen. Het voordeel van het roken van waterpijpen is dat het niet verslavend is omdat er geen nicotine inzit. In sigaretten zit dit wel en dit zorgt ervoor dat mensen heel veel sigaretten roken. Mensen roken eigenlijk wel veel sigaretten op een dag als ze verslaafd zijn. Je gaat in de pauze van je werk even een sigaretje roken, maar je gaat natuurlijk niet in de pauze van je werk aan een waterpijp staan zuigen. Het is dus wel slechter als je verslaafd bent aan roken omdat je dan consistent schadelijke stoffen binnenkrijgt. Maar shisha moet je ook niet te vaak doen. Je kan af en toe waterpijp roken, maar doe het niet te vaak. Als je te vaak waterpijpt dan is het eigenlijk netzo slecht als verslaafd zijn aan roken.

https://premium-hookahs.nl

Published: november 14, 2017