Inzake Kunst
Image default
Fotografie

Bruiloftzuil

Een bruiloftzuil huren voor uw bruiloft.

Zit u ook niet bepaald te wachten op een standaard klein berichtje en een handtekening van je gasten in een saai gastenboek? Er is nu iets veel leukers, nl de bruiloftzuil. Daarin kunnen bruiloftsgasten een videoboodschap inspreken voor het bruidspaar. 

Uniek in kwaliteit en design 

De Videopaal heeft een mooi roestvrijstalen design en is niet te missen op een bruiloft. Hierop is een digitale camera met een perfecte microfoon geïnstalleerd, dus geen webcam-kwaliteit. De dvd heeft HD-kwaliteit en dankzij de grootkoeklens komt iedereen in beeld! 

De bruiloftzuil is een unieke manier om videoboodschappen met een eigen achtergrond te maken op je bruiloft. Het apparaat laat zich ook super makkelijk bedienen. De gasten staan voor de videozuil, hebben 1 minuut om een boodschap in te spreken en klaar! Na de bruiloft worden alle videoboodschappen op een DVD toegestuurd. Binnen twee weken kan het bruidspaar genieten van de leuke felicitaties.

De perfecte herinnering

De videoboodschappen van de gasten zijn niet alleen een leuke herinnering aan je trouwdag, het is ook een erg waardevol bezit! Alle gasten, van jong tot oud, hebben de gelegenheid om het bruidspaar toe te spreken. Het is onwijs leuk om als bruidspaar al die boodschappen naderhand af te spelen. Vooral de opnames aan het eind van de avond zijn uniek.

Meer informatie over de bruiloftzuil

Lijkt de bruiloftzuil je wel wat? Ga dan nu naar de website van Videopaal en bestel meteen online. Wil je meer informatie? Ook dan kun je het beste naar de website gaan of contact opnemen per mail of telefoon.

http://videopaal.nl/bruiloftzuil/