Inzake Kunst
Image default
Gezondheid

Een shiatsu behandeling bij deze praktijk in Tilburg

Boek een shiatsu behandeling bij gecertificeerde specialist Maria van der Sar in Tilburg. Zij geneest diverse fysieke of psychische klachten door verstoringen van uw energiebanen te verhelpen. Dankzij haar shiatsu massage leert u uw energie beter kennen zodat u blokkades hierin aanvoelt. Shiatsu is een geneeswijze, maar de behandeling is veelal pijnloos en het is ook een ontspannen, verrijkende ervaring.

Zij herstelt uw meridianen met een massage

Shiatsu is een geneeswijze die zich richt op de energiebanen of meridianen in uw lichaam. Deze energiebanen zijn verbonden met bepaalde organen, zoals uw maag, of uw hart. Een verstoring van meridianen resulteert in lichamelijke of mentale klachten. Wanneer u een afspraak maakt bij Maria van der Sar in Tilburg past zij shiatsu toe om de verstoring in uw meridianen te herstellen en uw rugklachten, vermoeidheid of andere kwalen te verhelpen. Zij voelt na jaren oefening precies aan waar het probleem zit en geneest uw meridianen met een ontspannende massage.

Deze specialist brengt uw energie weer in balans

Dankzij een shiatsu behandeling bij deze praktijk in Tilburg worden problemen als vermoeidheid, rugklachten of stress verholpen. Er vindt eerst een gesprek plaats over uw klachten zodat de expert kan vaststellen waar in uw lichaam de blokkade zit. Vervolgens begint ze met de shiatsu therapie om deze verstoring te herstellen. Na de behandeling voelt u zich ontspannen en in balans. Bovendien bent u zich bewuster van uw meridianen zodat u eventuele verstoringen aan voelt komen en op tijd kunt laten behandelen.

Boek een massage bij deze praktijk en ervaar de unieke geneeswijze

Laat uw migraine, vermoeidheid of rugklachten in Tilburg verhelpen met een shiatsu behandeling. Deze expert ontwart knopen in uw energiebanen waardoor uw klachten verdwijnen. Bovendien leert u op deze manier de energieomloop van uw lichaam beter kennen. Neem contact op met haar praktijk en boek een afspraak bij deze ervaren professional.

https://www.mariavandersar.nl/