Inzake Kunst
Image default
Gezondheid

Je angst overwinnen nabij Rotterdam met behulp van hypnose: voor wie is dit geschikt?

Hypnose, of beter gezegd: hypnotherapie, raakt steeds meer geaccepteerd. Niet verwonderlijk, want om de effecten van deze behandelwijze kun je niet heen. Tijdens hypnotherapeutische sessies word je in een lichte trance gebracht die je toestaat dichter bij je gevoelens en overtuigingen te komen. Zo begrijp je ook beter waar die vandaan komen. Hypnotherapie kan door vrijwel iedereen worden gevolgd, ook door kinderen. Bij klachten als psychose, klinische depressie en dwangstoornissen wordt het inzetten van deze behandelmethode echter afgeraden.

Angst laat zich succesvol behandelen door hypnotherapie

Waar hypnotherapie wel geschikt voor is, is onder andere voor angst en paniek. Je angst overwinnen in regio Rotterdam zal met behulp van hypnotherapie dan ook een zeer haalbaar doel zijn. De behandeling kan op zichzelf worden ingezet, maar ook in combinatie met andere disciplines. Naast angst en paniek laten ook matte gevoelens, stress, psychosomatische klachten, binge-drinken en het prikkelbare darmsyndroom zich door hypnotherapie aanpakken. Een expert in het vak vind je bij praktijk I-Reflection in Capelle aan den IJssel.

Op zoek naar onbewuste opvattingen en drijfveren

Wist je dat meer dan een miljoen Nederlanders last heeft van een angststoornis? Iets minder dan de helft laat zich daarvoor behandelen. Soms lijkt de drempel voor het zoeken van een behandeling dan ook hoog. Vaak omdat je het moeilijk vindt om over je problemen te praten. Hypnotherapie kan dan een oplossing zijn. De behandeling geeft je inzicht in het feit dat jouw gevoelens voortkomen uit jouw opvattingen over de wereld en niet door het daadwerkelijke contact met je omgeving. De behandelaar vlak bij Rotterdam gaat op zoek naar jouw onbewuste opvattingen en drijfveren om jouw angst te overwinnen.

Het succes van de behandeling

Bij I-Reflection in Capelle aan den IJssel kun je op effectieve wijze je angst overwinnen in Rotterdam en omgeving. De behandelaar is gediplomeerd en beschikt over jarenlange ervaring met cliënten met dezelfde en vergelijkbare klachten. De begripvolle houding waarvan sprake is, draagt bij aan het succes van de behandeling. Vaak zijn slechts enkele sessies nodig.

https://www.i-reflection.nl/

Gerelateerde artikelen

Deze specialisten geven je een persoonlijke burn-out behandeling in Breda

Wil jij afvallen in Oldenzaal?

Een shiatsu behandeling bij deze praktijk in Tilburg