Inzake Kunst
Image default
Gezondheid

Krijg meer energie door een programma bij een diëtist in Den Haag te volgen

Wil jij in zes weken gewicht verliezen, vitaler in het leven staan en meer energie hebben? Volg dan het programma ‘Grip op Koolhydraten’ van Gezond Leven Diëtisten. Bij deze praktijk begeleidt een diëtist uit Den Haag jou tijdens een traject van zes weken, waardoor je op een gezonde manier zult afvallen. Deze methode is een bewezen methode die jou helpt om af te komen van klachten als weinig energie, stemmingswisselingen en overgewicht. Meld je aan voor intensieve begeleiding van een van de voedingscoachen en krijg na een intakegesprek een persoonlijk voedingsplan dat haalbaar is voor jouw leefstijl.

Hoe ziet het zeswekelijkse programma eruit?

Als je je aanmeldt om voor het afvallen onder begeleiding van een diëtist in Den Haag, met behulp van het Grip op Koolhydraten-programma, kies je daarmee voor zes intensieve weken. Van de diëtist van Gezond Leven Diëtisten krijg je weekmenu’s waarin biologische producten die gezond zijn, centraal staan. Deze producten zorgen voor blijvend gewichtsverlies, meer energie én meer vitaliteit. Dankzij deze menu’s bouw jij op naar een gezond en evenwichtig dagmenu dat je ook vol kunt houden na deze zes weken. Tijdens de bio-impedantiemetingen krijg je inzicht in de samenstelling van je gewicht en zul je zien dat je vet verliest, maar je spiermassa wel behoudt! Heb je je doel bereikt? Dan krijg je na het afvallen nog zeker een jaar lang begeleiding van jouw diëtist uit Den Haag.

Ga aan de slag met een gezondere leefstijl

Meld je vandaag nog aan bij Gezond Leven Diëtisten om binnenkort te starten met afvallen onder begeleiding van een diëtist uit Den Haag. Heb je nog vragen over Grip op Koolhydraten of een van de andere programma’s die deze praktijk aanbiedt? Neem dan contact op met de diëtistenpraktijk en stel je vragen aan een van de aanwezige diëtisten. Zij staan je graag te woord en kunnen een goede inschatting geven van welk programma het best aansluit op jouw wensen.