Industrie

Chroom-6 en andere gevaarlijke stoffen laat u saneren door een professional

Heeft u te kampen met diverse gevaarlijke stoffen bij u op de werkvloer? Dan is het van belang dat u hiervoor een specialist inschakelt. Ontdek bijvoorbeeld eens wat Gom Specialistische Reiniging voor u kan betekenen. Dit bedrijf beschikt over ervaren professionals die uw pand op nauwkeurige wijze reinigen. U benadert hen bijvoorbeeld als u de stof chroom-6 wilt saneren of voor een dieselmotoremissie. Al meer dan vijftig jaar behoort een specialistische schoonmaak op maat tot hun werkzaamheden; u bent dus verzekerd van vakwerk van ervaren specialisten. Het is daarom zeker een goed idee om deze reinigingsspecialisten in te schakelen. Wat doen zij vooral? Dan leest u hier.

Chroom-6 is een levensgevaarlijke stof

Het saneren van chroom-6 is een van de specialiteiten van Gom Specialistische Reiniging. Chroom-6 is een carcinogene stof die op de CMR-lijst staat, omdat het enorme schade kan toebrengen. Deze stof wordt opgenomen in de huidcellen en zorgt mogelijk voor beschadiging van de huidcellen of zelfs kanker. Daarom is chroom-6 saneren bittere noodzaak voor de bescherming van werknemers en gebruikers.

Een dieselmotoremissie laat u verwijderen volgens alle vereisten

Dat dieselmotoren niet bepaald gezond zijn, is geen geheim. De uitlaatgassen van dieselmotoren, ook wel de dieselemissie genoemd, bevatten namelijk stoffen die erg slecht zijn voor mensen. Een dieselmotoremissie is een mengsel van gassen, dampen en vaste deeltjes en een gedeelte hiervan is toxisch en tevens kankerverwekkend. Vooral roet, zware metalen en enkelvoudige aromaten zorgen hiervoor. Het verwijderen van een dieselmotoremissie is daarom van enorm belang. De vakmensen van Gom Specialistische Reiniging doen dit graag voor u. Zij reinigen al uw oppervlakken op de juiste wijze en zorgen dat dit volgens alle vereisten gaat.

Ga in gesprek met de professionals

Heeft u interesse in de mogelijkheden voor een specialistische schoonmaak bij u op de werkvloer? Ga dan in gesprek met een van de professionals van dit bedrijf. Zij vertellen u alles over de mogelijkheden om chroom-6 te saneren, een dieselmotoremissie te laten verwijderen of andere schoonmaakdiensten die zij leveren. Heeft u vragen? Stel ze dan door gebruik te maken van de contactmogelijkheden op hun website.

Published: januari 29, 2021

Bestel een elektrische kettingtakel bij deze specialist

Wanneer u een elektrische kettingtakel of ander hijsgereedschap gaat gebruiken, is het van belang dat deze veilig en van goede kwaliteit is. De producten van BMI Hijsgereedschap voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en worden hier voortdurend op gecontroleerd. Zij zijn al jarenlang actief bezig met divers hijsgereedschap, waaronder de elektrische kettingtakel. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de eisen die worden gesteld aan hijsgereedschap en zorgen zij ervoor dat hun producten hieraan voldoen. U weet dus zeker dat u een product ontvangt dat van goede kwaliteit is, en honderd procent veilig is om te gebruiken. Dit bieden zij allemaal aan voor een betaalbare prijs. Bent u dus op zoek naar een elektrische kettingtakel of ander hijsgereedschap? Zoek niet verder dan deze specialist.

De voordelen van deze ervaren partij

BMI Hijsgereedschap heeft veel ervaring met alle typen hijsgereedschap, niet alleen met de elektrische kettingtakel. Het assortiment van deze specialist is dan ook erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan loopkatten, pneumatische takels, lieren en banden/stroppen. Alles om aan uw hijsbehoeften te voldoen. Wanneer u deze producten bestelt in de webshop van deze specialist, profiteert u van uitstekende service. De levertijd is bijvoorbeeld slechts twee dagen na de bestelling en wanneer u voor boven de € 500,- bestelt, geniet u van gratis verzending. Deze complete service krijgt u alleen bij een specialist met jarenlange hijs- en hefervaring zoals BMI Hijsgereedschap. Bestel nu een elektrische kettingtakel of ander hijgereedschap en profiteer van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bestel uw hijsgereedschap eenvoudig online

Bent u geïnteresseerd in hijsgereedschap van hoge kwaliteit? Bekijk dan online het assortiment van deze specialist. Hier zit vast tussen wat u zoekt. Weet u niet precies welk type gereedschap het best past bij uw project? Neem dan gerust contact op met de specialist van BMI Hijsgereedschap. Ze voorzien u graag van advies, zodat u zeker het juiste gereedschap krijgt voor uw project.

https://www.hijsgereedschap.nl/

Published: november 10, 2020

Het nut van codering

Inzakekunst

Wanneer je bij de zelfscankassa aankomt in de supermarkt, is het de bedoeling dat je alle producten langs een rode ‘laser’ haalt met de barcode naar voren. Vervolgens maakt de kassa een bliep-geluid, waarna het product op het scherm verschijnt. Als je alle producten gehad hebt, kun je afrekenen en verlaat je de supermarkt. Hoewel het winkelcomfort hierdoor enorm toeneemt, omdat de rijen bij de kassa flink afnemen, gaat er veel moeite vooraf aan het scannen. Het label is namelijk niet zomaar gecreëerd, maar is met een barcode maker ontworpen. Echter, deze code is niet alleen van groot belang om een product te kunnen kopen bij de zelfscankassa in de supermarkt, maar is ook essentieel voor de traceerbaarheid van het goed. Wanneer een hoeveelheid producten namelijk teruggehaald moeten worden door een bedorven ingrediënt of foutieve stof, kan er eenvoudig nagegaan worden welke route de producten afgelegd hebben en waar ze uiteindelijk terecht gekomen zijn.

Koenig & Bauer is dé specialist die zich bezighoudt met het coderen van producten. Cosmetica, voedingsmiddelen, verpakkingen, auto’s, kabels, enzovoorts: alle producten moeten tegenwoordig voorzien worden van een code. Deze code kan een barcode zijn, maar zou ook een etiket, lasercode of labelprint kunnen zijn. Een etiket voedingsmiddel ziet er bijvoorbeeld heel anders uit dan een label voor een kabel. Om die reden heeft Koenig & Bauer een veelheid aan coderingsmachines, die beschikken over een hoge resolutie, uitstekende betrouwbaarheid en goede leesbaarheid van de code. Op die manier kan elk artikel met een code gedistribueerd worden over de supermarkten en winkels, waarna de klant een veilig product kan kopen.

Hebt u moeite met het coderen van producten of weet u niet goed of de codes wel voldoen aan de Europese wetgeving? Neem gerust contact op met Koenig & Bauer en laat u inspireren door het grote aantal mogelijkheden in creatieve codeontwerpen.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Published: juni 8, 2020

Garandeer te allen tijde verkeersveiligheid

Inzakekunst

Herinner je je nog dat er op de basisschool verkeerslessen gegeven werden, waarbij ook de dode hoek aan bod kwam? Er kwam een chauffeur met zijn vrachtwagen langs, waar je in mocht kijken en omheen kon lopen. Alle kinderen bewonderde het enorme voertuig, terwijl er ondertussen uitleg gegeven werd over de gevaren van het ding vanwege zijn omvang. Niet alleen vrachtwagens, maar ook ambulances, bestelbussen en tractoren hebben een dode hoek, waar de chauffeur rekening mee moet houden. Inmiddels is daar een oplossing voor gekomen, omdat de wetgeving is aangepast. Grote voertuigen moeten nu te allen tijde beschikken over een achteruitrijcamerasysteem of andere zichtoplossing om rondom het voertuig zicht te hebben op de gaande situatie.

Van Zwitserland is één van de weinige bedrijven die zich bezig houdt met het ontwikkelen, verbeteren en optimaliseren van zichtoplossingen in elke sector die werkt met grote voertuigen. Bedenk maar eens wat de gevolgen zouden zijn van een ambulancebestuurder die geen zicht heeft op de situatie rondom het voertuig. Als deze door een drukke menigte moet rijden met onvoldoende zicht, kunnen de gevolgen nog veel fataler zijn dan je denkt. Een ander voorbeeld is de dode hoek van de zojuist beschreven vrachtwagen. Als kind leerde je over het feit dat je altijd twee meter achter een vrachtwagen moet staan, omdat de kans anders klein is dat de bestuurder je ziet. Ook hier kunnen de gevolgen groot zijn voor omstanders, wanneer een bestuurder je alsnog niet ziet.

Camerasystemen voor grote voertuigen zijn dus essentieel om de verkeersveiligheid te kunnen garanderen. Van Zwitserland biedt niet voor niks een groot assortiment aan hoogwaardige camera’s, zoals de waeco camera of orlaco camera. Verkeersveiligheid is cruciaal voor alle weggebruikers en komt in gevaar wanneer het zicht beperkt wordt op wat voor manier dan ook. Kies dus voor veiligheid en laat je adviseren door Van Zwitserland.

https://www.vanzwitserland.nl/

Published: juni 2, 2020

Printers op de Nederlandse markt.

Inzakekunst

Er zijn veel verschillende soorten printers op de markt tegenwoordig. Veel mensen kennen alleen de huis-tuin-en-keuken printer, maar het gaat zoveel verder dan dat. Tegenwoordig is de 3-D printer ook helemaal hip. Er worden heel veel gebouwen en producten gemaakt met behulp van deze printer. Hoewel dit misschien de meest branche veranderende printer is zijn er een heleboel printers die ook heel veel invloed hebben op het bedrijfsleven waar jij het bestaan hoogst waarschijnlijk niet van af weet.

Om je op de hoogte te stellen ga ik je vertellen welke soorten printers er op de markt zijn en wat de voordelen hiervan zijn. 

Als eerst bespreek ik je inkjet printer. Dit is de printer zoals hij waarschijnlijk bij je thuis staat. De reden dat ik deze benoem is omdat het als eerst de meest algemene printer is. Het is in verschillende maten verkrijgbaar en hij kan dus ook voor industrieel gebruik gebruikt worden. 

Hoewel de inkjet printer bedoelt is om papier te printen kan je tegenwoordig op een heleboel soorten materialen printen. Een voorbeehld hiervan is de tht printer. Maar ook andere printers zijn instaat om op bijvoorbeeld textiel, leer of plastic te printen. 

De meeste printers zijn helaas niet milieu vriendelijk. De inkt is slecht en er komt een heleboel plastic aan te pas wat vervolgens weg gegooid moet worden. Om dit probleem op te lossen is er een hot foil printer. De gebruikt droge inkt en drukt het als het waren in het materiaal door het te verwarmen. 

Als je een printer wilt kopen is het belangrijk om te bepalen waarvoor je het nodig hebt. Is het voor industrieel of privé gebruik? En op welk materiaal ga je printen? Als je op textiel wilt printen heb je een andere printer nodig dan wanneer je een lotnummer printer nodig hebt.

http://www.kba-metronic.com/nl/

Published: december 7, 2017