Inzake Kunst
Image default
Internet marketing

Met video jouw bedrijf versterken? Laat een bedrijfsfilm maken!

Met video jouw bedrijf versterken? Laat een bedrijfsfilm maken!

Niets laat beter zien waar jouw bedrijf of organisatie voor staat dan een bedrijfsfilm. Hét medium om je op unieke wijze te presenteren naar de buitenwereld. Je kunt namelijk alle kanten op met een bedrijfsfilm. Een ervaren en professionele videopartij kan er dan ook voor zorgen dat er een video ontstaat die écht bij jou past, en bij niemand anders. Zo’n partij die dit kan is videomarketingbureau ZoomWorks. Dagelijks maken zij gave video’s en animaties voor klanten, waaronder bedrijfsvideo’s. Geen één bedrijfsfilm is hetzelfde, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze sluiten naadloos aan bij de opdrachtgever. Een bedrijfsfilm laten maken doe je daarom bij een professionele partij, zoals ZoomWorks.

De verschillende stijlen van een bedrijfsfilm

Het begrip ‘bedrijfsfilm’ is erg breed. Wanneer je besluit om een bedrijfsfilm te laten maken kun je nog alle kanten op. Er zijn veel verschillende smaken en stijlen. Om een goede keuze hierin te kunnen maken zijn twee dingen belangrijk: wat wil je bereiken met de bedrijfsfilm (wat is het doel)? En wie is jouw doelgroep? Natuurlijk zijn er nog veel meer andere vragen die je moet kunnen beantwoorden, maar dit is de basis. Wil je inspelen op het gevoel van jouw kijkers? Dan is een moodfilm een goede optie. Wil je juist meer een zakelijk verhaal met wat feiten erin? Dan is een infographic-achtige stijl een veel betere optie.

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?

Omdat iedere bedrijfsfilm maatwerk is, is er geen universeel antwoord op de vraag ‘wat kost een bedrijfsfilm laten maken’. Dit geldt eigenlijk voor ieder soort video. Gemiddeld liggen de kosten tussen de 1500 en 7000 euro, best een verschil. Het ligt er maar net aan wat je wilt en wat er voor nodig is om de productie te realiseren. De factor met de grootste impact op de prijs? Hoeveel arbeidsuren ZoomWorks er in moet steken. Zijn er meerdere opnamedagen nodig op verschillende locaties? Dan valt de prijs waarschijnlijk hoger uit dan wanneer er slechts één dag gefilmd hoeft te worden op één locatie. Het is maar net wat de productie nodig heeft.

Jouw bedrijfsfilm laten maken bij ZoomWorks

Ben jij nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is bij jouw bedrijfsfilm? Neem eens een kijkje op de website van ZoomWorks. In hun portfolio vind je allerlei voorbeelden, maar neem gerust contact met ze op. Ze kijken graag samen met jou wat er allemaal mogelijk is.

https://zoomworks.nl/bedrijfsfilm-laten-maken/

Gerelateerde artikelen

Is er leven in B2B? Of creatief in B2B-advertenties

Hoog in Google met behulp van de’ experts