Inzake Kunst
Image default
Marketing

Dankzij een actueel adressenbestand helpt u uw onderneming

Wist u dat u dankzij een actueel adressenbestand uw onderneming vooruit kunt helpen? Dat is het voordeel wanneer u een specialist inschakelt. Zo kunt u bij Wolting Marketing Support terecht voor meer dan alleen de aanschaf van actuele adresbestanden. Zij zijn op ieder moment inzetbaar als het verlengstuk van uw sales- of marketingafdeling. De specialist helpt u onder andere met agendaplanning, Multi Client onderzoek, marktonderzoek, telemarketing, SEO en social support. Deze diensten staan meestal niet los van elkaar, maar worden regelmatig als combinatie inzet. Wolting Marketing Support gaat graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Beschik over een up-to-date adressenbestand als u (potentiële) klanten wilt informeren

Informeren en communiceren is van groot belang binnen een bedrijf. Dus ook voor u. Wilt u (potentiële) klanten informeren over een nieuw product of dienst? Dan doet u dat natuurlijk gericht via direct marketing. Om die goed uit te voeren, is het van belang dat u beschikt over de juiste adres- en persoonsgegevens van de doelgroep. Om geld te besparen kunt u natuurlijk zelf gegevens verzamelen, maar dit is doorgaans een lastige klus. Daarom is het eenvoudiger om een adressenbestand te kopen bij een specialist als Wolting Marketing Support. In deze adresbestanden vindt u extra informatie over uw doelgroep en bovendien wordt deze database meerder keren per jaar geüpdatet. Zo beschikt altijd over een up-to-date adressenbestand.

Maak kennis met de voordelen van het kopen van een adressenbestand

Met een perfect adressenbestand, weet u zeker dat de werkprocessen binnen uw bedrijf gestroomlijnder lopen. Wilt u dat ook? Dan wilt u natuurlijk meer weten over de voordelen die u krijgt bij een specialist als Wolting Marketing Support. Allereerst wordt de database meerdere malen per jaar geüpdatet, zodat u altijd een actueel bestand in handen heeft. Daarnaast voldoen de adresbestanden aan de richtlijnen van de huidige privacywetgeving en kan het adressenbestand ingezet worden voor herhaaldelijke mailingen. Bovendien kunt u bij deze specialist terecht voor meerdere diensten, zoals telemarketing en marktonderzoek, die in combinatie ingezet kunnen worden. Hiermee wordt uw campagne zeker een succes.

Gerelateerde artikelen

De beste manier om bedrijfskleding te laten bedrukken vlak bij Amsterdam