Inzake Kunst
Image default
Particuliere dienstverlening

Snel online scheiden? Zo werkt het

Steeds meer mensen kiezen ervoor om online te scheiden, omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Online scheiden kan snel en soepel verlopen zonder tussenkomst van andere partijen, zoals een bemiddelaar, advocaat of rechter. Vraag online het informatiepakket aan bij Echtscheidingswinkel of bel kosteloos voor een eerste afspraak van maximaal 1,5 uur. Het informatiepakket is online aan te vragen op de website van dit bedrijf.

Het informatiepakket

Wanneer je jouw e-mailadres opgeeft, krijg je het informatiepakket binnen enkele minuten kosteloos toegestuurd. In het informatiepakket staat precies uitgelegd wat je moet doen om te scheiden. Ben je benieuwd naar de doorlooptijd en kosten die bij het online scheiden komen kijken? Ook die informatie zal behandeld worden in het informatiepakket.

Aanvraagformulieren invullen

Om het proces persoonlijk te houden vullen beide partijen samen de aanvraagformulieren om online te scheiden in. Je zal gevraagd worden om je persoonlijke situatie toe te lichten door aan te geven onder welke voorwaarden je getrouwd bent en of je eventueel kinderen en een koop- of huurwoning hebt. Door deze informatie op te geven, kunnen de experts van de Echtscheidingswinkel je het best helpen.

Het contact tussen alle partijen

Nadat de papieren zijn ingevuld en opgestuurd wordt er met beide partijen afzonderlijk en gezamenlijk contact opgenomen. Het contact kan op verschillende manieren verlopen: per WhatsAppgroep, post of telefonisch. Ook is het mogelijk te videobellen. Je kunt er zelf voor kiezen op welke manier je het liefst contact wil hebben. 

Lees meer over de afhandeling van de scheiding

Na het ontvangen van de papieren zullen de echtscheidingsstukken door een advocaat worden opgesteld. Die stukken zullen met jou en je partner besproken en naar wens gewijzigd worden. Wanneer beide partijen tevreden zijn, zullen de papieren ondertekend moeten worden. Daarna zullen ze naar de officiële instanties opgestuurd worden. Wanneer de scheiding officieel doorgevoerd is, zullen jij en je partner daarvan bericht ontvangen. Zo eenvoudig werkt dit proces!

https://www.echtscheidingswinkel.nl/