Zorg voor regelmatig onderhoud aan uw intercomsysteem

Bent u bekend met alle voordelen die een audio intercomsysteem u brengt? Zeker als u in een hoog gebouw woont of werkt is het een ideaal systeem. U opent uw voordeur eenvoudig met een druk op de knop. Handig, want zo hoeft u niet steeds al die trappen af te lopen om zelf de deur te openen. Tegelijkertijd zorgt u ervoor dat ongenodigde gasten níet de mogelijkheid hebben om uw pand te betreden. Om ervoor te zorgen dat uw audio intercomsysteem deze gemakken blijft bieden, is het raadzaam om regelmatig onderhoud te laten verrichten. Bij Fontein Elektrotechniek kunt u hiervoor een contract afsluiten. Op deze manier hoeft u voor een vast bedrag per jaar totaal niet meer om te kijken naar het onderhoud van uw intercomsysteem.

Laat uw intercomsysteem aanpassen aan uw interieur

Bij de installatie van uw nieuwe intercomsysteem doet u er goed aan om een aantal zaken in de gaten te houden. Zo is het van belang dat uw bedienpaneel op de juiste manier functioneert. Daarnaast laat u het entreepaneel zo maken dat het er modern uitziet en aansluit bij de huidige stijl van uw woning. Op deze manier verwerkt u het binnentoestel naadloos in uw interieur en zorgt u voor een mooi en representatief geheel. Bij Fontein Elektrotechniek begrijpen ze dit maar al te goed. U heeft bij dit bedrijf namelijk keuze uit verschillende entreepanelen. Kiest u voor een paneel dat er netjes en stijlvol uitziet of gaat u voor een robuuste uitstraling? Hoe u ook wilt dat het entreepaneel van uw intercomsysteem eruitziet, bij de specialist is het mogelijk.

Meer dan 30 jaar ervaring in het aanbrengen, vervangen en onderhouden van het intercomsysteem

Voor de installatie van uw nieuwe intercomsysteem schakelt u uiteraard een professioneel en vakkundig bedrijf in. Dit moet namelijk op de juiste manier worden uitgevoerd. Anders kan het voorkomen dat het systeem niet naar behoren werkt. Wanneer u een bedrijf als Fontein Elektrotechniek inschakelt, weet u zeker dat het goed zit. Dit bedrijf houdt zich namelijk al meer dan 30 jaar bezig met het aanbrengen, vervangen en onderhouden van intercominstallaties. In al deze jaren hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van intercomsystemen. Hierdoor is geen enkele installatie te gek en voeren ze ook eventuele reparaties op een vakkundige manier uit.