Een uitgebreid assortiment planten en bomen bij de boomkwekerij in Zundert

Bent u op zoek naar sierheesters? De boomkwekerij in Zundert heeft diverse opties voor u. U kiest uit een uitgebreid assortiment planten en bomen bij Boomkwekerij Verpaalden-Herijgers. Maar waarom kiezen voor deze kwekerij? De heesters die u hier vindt zijn vermeerderd vanuit de moederstruiken. Hierdoor wordt de soortechtheid gewaarborgd. Het gebruik van chemische middelen wordt op de boomkwekerij in Zundert tot een minimum beperkt. Onkruid en ongedierten worden mechanisch of handmatig bestreden. Dit houdt zowel de bodem als het gewas gezond. Bovendien heeft u de keuze uit veel verschillende soorten (sier)heesters, zoals Philadelphus en Deutzia, en bos- en haagplantsoen. Weet u al welke u wilt?

Kwaliteit en flexibiliteit staan centraal bij boomkwekerij in Zundert

U bent van plan om sierheesters te kopen voor uw tuin. Of misschien gaat uw voorkeur uit naar bos- en haagplantsoen. Ga dan voor kwaliteit! U wilt immers niet dat bomen en/of planten na een korte tijd afsterven of niet groeien. Daarom bent u bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers, gevestigd in Zundert, aan het juiste adres. Bij deze kwekerij staan kwaliteit en flexibiliteit centraal. De planten en bomen worden namelijk het hele jaar door met de grootste zorg opgekweekt. De gewortelde stekken worden uitgeplant met een speciaal ontwikkelde machine waardoor u verzekerd bent van de beste start van uw aangekochte heesters of plantsoen. Breng gerust eens een bezoek aan de boomkwekerij in het Brabantse Zundert.

Bij boomkwekerij in Zundert wordt soortechtheid gewaarborgd

Bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers vindt u onder andere bewortelde stekken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vermeerderen en opkweken van zowel bos- en haagplantsoen als sierheesters. Kom dus snel langs bij deze specialist en u wordt snel geholpen. De vitaliteit en soortechtheid wordt te allen tijde gewaarborgd, omdat zowel de zomer- als winterstekken afkomstig zijn van de moederstruiken. Deze stekken worden met de grootste zorg en in optimale omstandigheden opgekweekt om naast de soortechtheid de kwaliteit de waarborgen. De groenspecialisten voorzien u graag van passend advies, zodat u de bewortelde stekken kiest die bij u passen. Breng gerust een bezoek aan de boomkwekerij in Zundert!