Creëer een prachtige uitstraling met Venis of Castelvetro tegels

Castelvetro en Venis tegels zijn op het moment populair in Nederland. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van Venis tegels? Deze prachtige tegels zijn onderdeel van Porcelanosa Tegels, gevestigd in Spanje. Het merk staat bekend als de crème de la crème op het gebied van tegelvloeren. Deze keramische tegels beschikken over een zeer exclusieve en luxe uitstraling. De tegelproducent heeft oog voor detail en hanteert een milieuvriendelijke werkwijze. Dankzij het investeren in nieuwe technologieën, is Venis in staat om vernieuwende vloer- en wandtegels te produceren, zoals houtlook tegels. U bent bij Fravo Tegels aan het juiste adres als u een tegelvloer van Venis wilt aanschaffen. Naast tegels van Venis, treft u bij Fravo Tegels een uiteenlopend aanbod van andere merken, zoals Castelvetro tegels met houtstructuur.

Toonaangevende merken, zoals Castelvetro en Venis tegels, verkrijgbaar bij tegelspecialist

Heeft u onlangs de woning van uw dromen gekocht? Zoekt u nog een mooie vloer voor in uw nieuwe woning? Dan doet u er goed aan het uiteenlopende tegelaanbod van Fravo Tegels eens te bekijken. Hier vindt u meer dan 400 soorten tegels van gerenommeerde merken, zoals Castelvetro en Venis, tegen een voordelige prijs. Beide merken bieden verschillende series tegels aan met een vernieuwende uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan prachtige houtstructuurtegels, een tegelvloer met een robuuste uitstraling of exclusieve gladde tegels. Het voordeel van een tegelvloer? Tegels kunnen worden toegepast in iedere woonruimte en het onderhoud van de vloer is zeer gemakkelijk.

Laat het leggen van Venis of Castelvetro tegels over aan de specialist

Heeft u prachtige Castelvetro of Venis tegels gevonden? Maar weet u nog niet zeker of u deze ook daadwerkelijk wilt aanschaffen omdat u zelf geen handige klusser bent? Dat maakt bij Fravo Tegels niets uit. Hier heeft u niet alleen keuze uit meer dan 400 soorten tegels. U kunt ook gebruikmaken van de complete dienstverlening. Wat dat wil zeggen? Vakkundige tegelzetters kunnen als geen ander wand- en vloertegels aanbrengen in uw woning. Van het kleine werk, zoals mozaïek, tot de grootste tegels van Venis of Castelvetro: de klus is binnen no time geklaard. Daarnaast kunnen zij vloerverwarming of een dekvloer aanbrengen, of uw huidige vloer slopen.