Hoe moeten keramische steenstrips geplaatst worden?

Keramische steenstrips kunnen eenvoudig zelf geplaatst worden. Daar heeft u geen specialist voor nodig. Allereerst bepaalt u de lagenmaat op basis van de gemiddelde hoogte van de steenstrips en, voor een optimaal resultaat, spant u een metselkoord. Vervolgens brengt u de gebruiksklare lijm aan de muur en verdeel de lijm evenredig met een lijmkam. Breng de steenstrips aan op de muur en druk ze goed aan. Voeg de muur op en borstel, voor de mortel is uitgehard, het overtollige zand en mortel af met een zachte borstel.

Leer de voordelen van keramische steenstrips kennen

Waarvan profiteert u eigenlijk als u keramische steenstrips laat plaatsen bij uw woning of bedrijfspand? Het is begrijpelijk dat u dat wilt weten. Allereerst heeft u bij de steengoede producten van TOTALStone keuze uit verschillende designs, waardoor u altijd iets vindt dat bij uw interieur past. De monteurs komen, indien gewenst, bij u langs om de steenstrips op deskundige wijze te monteren. Daarnaast zijn de steenstrips licht in gewicht. Dat scheelt weer sjouwen. Bovendien zijn de steenstrips van keramiek snel, schoon en eenvoudig te plaatsen op de plek die u wilt. En niet geheel onbelangrijk: de steenstrips zijn, in tegenstelling tot echte stenen, gemakkelijk te reinigen.

Kies uit een ruim assortiment keramische steenstrips in verschillende formaten

Wilt u keramische steenstrips kopen bij een echte kenner? Deze steenstrips plaatst u bijvoorbeeld in uw woning of winkelpand. Wilt u uw woning of bedrijfspand ook nog mooier maken? Dan kunt u uitstekend terecht bij TOTALStone. Hier treft u een uiteenlopend assortiment steenstrips van keramiek. Van modern tot klassiek en industrieel: voor ieder interieur vindt u hier passende keramische steenstrips. De steenstrips worden mechanisch gezaagd van originele handvormgevelstenen. Hierdoor beschikken ze over de eigenschappen en de detaillering van gevelstenen. Keramische steenstrips zijn geschikt als wand- en plafondbekleding, maar zijn ook bij uitstek geschikt voor het bekleden van objecten en het creëren van sfeer.