Kies uit een ruim assortiment Italiaanse tegels voor het hoge segment

U heeft ongetwijfeld al eens van Italiaanse tegels gehoord. Maar bent u ook al bekend met Kronos tegels? Deze speciale tegels worden gemaakt in een authentiek Italiaanse Kronos fabriek. Hier zijn ze gespecialiseerd in keramiek. De fabriek bestaat al bijna 40 jaar en is dus zeer ervaren op het gebied van keramiek. De kwaliteit van de materialen is hoog, waardoor Kronos tegels met name geschikt zijn voor het hogere segment. Bij Intertegel, tegelspecialist met een zeer ruim assortiment, verkopen wij diverse collecties van Kronos. Denk bijvoorbeeld aan Kronos Terramare (hardstenen vloeren), Kronos Vintage (kasteelvoeren), Kronos Blautech (onderhoudsvrije natuurlijke vloeren) en Kronos Woodside (houtimitatie vloeren). Ook verkopen wij Imola tegels en andere Italiaanse tegels. Zo vindt u altijd een tegel die helemaal bij u past.

Italiaanse tegels voor badkamer, woonkamer, terras, keuken of wanden

Bent u net verhuisd en wilt u uw woning op een bijzondere manier betegelen? Of woont u al een tijdje in dezelfde woning en wilt u hier graag een nieuwe stijl aan toevoegen? Of u nu uw badkamer, woonkamer, terras, keuken of wanden opnieuw wilt betegelen: met de Italiaanse tegels van de specialist zit u altijd goed. Italiaanse tegels, bijvoorbeeld Kronos tegels of Imola tegels, zijn namelijk geschikt voor diverse doeleinden. Ze zijn daarnaast zeer stijlvol en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, structuren en materialen. Waar vindt u de tegels die helemaal aansluiten bij uw wensen en eisen? Intertegel is uw online tegelspecialist met een zeer ruim aanbod aan tegels van hoogwaardige kwaliteit.

Breed aanbod Italiaanse tegels, zoals Kronos en Imola tegels, van hoogstaande kwaliteit

U heeft keuze uit Italiaanse tegels van verschillende merken wanneer u uw woonkamer, badkamer, terras, keuken of wanden opnieuw wilt gaan betegelen. Het is logisch dat u uitsluitend gaat voor tegels van een uitstekende kwaliteit. Kies daarom voor Italiaanse tegels, bijvoorbeeld Kronos en Imola tegels. Deze tegels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, schoonheid en levensduur. Daarbij bestaan ze ook nog eens in diverse soorten, maten, kleuren en materialen. Een breed assortiment aan Italiaanse tegels, zoals de Kronos tegels en Imola tegels, vindt u bij een specialist als Intertegel. Deze specialist importeert de nieuwste soorten tegels speciaal voor u en biedt ze aan voor zeer aantrekkelijke prijzen.