Uw houten vloer laten schuren? Schakel vakmensen in

U kunt altijd terecht bij vloerenspecialist Alblas Vloeren, ongeacht de vloer die u heeft. Zowel renovaties van houten vloeren als renovaties van stenen en kunststof vloeren laat u aan deze specialist over. Denk bijvoorbeeld aan parketvloeren, natuurstenen vloeren, marmeren vloeren, laminaatvloeren, pvc vloeren, epoxy vloeren, vinyl vloeren, rubberen vloeren en linoleum vloeren. Daarbij renoveert de specialist ook uw tapijt. Hoe gaan zij te werk? U schakelt de vakmensen bijvoorbeeld in voor het laten schuren van uw houten vloer met gespecialiseerd apparatuur. Daarnaast kunnen zij eventueel de nodige reparaties uitvoeren. Om uw vloer vervolgens helemaal als nieuw te maken, kunnen ze uw vloer afwerken met de juiste lak.

Een houten vloer laten schuren: hoe werkt dat precies?

Als u al meerdere jaren een prachtige houten vloer heeft liggen in uw woning, heeft u waarschijnlijk wel opgemerkt dat deze houten vloer slijt. Dat komt doordat de vloer veel gebruikt wordt. De toplaag verliest zijn glans, en daarmee oogt de vloer vaak een stuk minder mooi. Gelukkig kunt u bij een specialist als Alblas Vloeren uw houten vloer laten schuren. De vakmannen van de specialist weten precies hoe ze dit het beste kunnen doen. Ze gebruiken daarvoor professionele stofzuigunits, waarmee de vloer volledig kaal geschuurd wordt. Het laten schuren van uw houten vloer is de eerste stap om uw vloer weer in absolute topconditie te krijgen.

Geef uw houten vloer een compleet nieuwe uitstraling en laat deze bijvoorbeeld schuren

Is het de hoogste tijd voor een opknapbeurt van uw woning? Maar ziet u een hele verbouwing niet zitten? U kunt alvast uw vloer een compleet nieuwe uitstraling geven door deze helemaal op te laten knappen door een specialist. Alblas Vloeren kan diverse soorten vloeren prachtig renoveren en u ontvangt deskundig advies van Alblas Vloeren. Denk er bijvoorbeeld over na uw houten vloer te laten schuren. De versleten toplaag wordt op die manier van de vloer verwijderd, waardoor oneffenheden en slijtages worden weggenomen. Na het schuren van de houten vloer kan de specialist uw vloer helemaal opknappen. Kies dan bijvoorbeeld voor een nieuwe toplaag te laten zetten met lak. Uw vloer is weer zo goed als nieuw!