Begeleiding bij de koop van een woning bij de makelaar in Goes

Heeft u een woning in de regio Goes gevonden waar u wel zou willen wonen? Maar hoe nu verder? De makelaar in Goes helpt u graag verder. Hoe brengt u bijvoorbeeld een goed bod uit en hoe weet u wanneer een bod goed genoeg is? De makelaar uit Goes biedt u deskundige begeleiding zodat u sneller dan u gedacht had van uw droomhuis kunt genieten. De gediplomeerde aankoopmakelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars begeleiden u tijdens het gehele aankooptraject. Uiteraard beschikken zij over de nodige marktkennis en onderhandelen zij over de aankoopprijs van de woning.

Verkoopbegeleiding door de makelaar in Goes

U bent klaar voor een nieuwe start en wilt uw huidige woning verkopen. Welke stappen met u dan doorlopen en wat zijn zaken waarop u moet letten? De makelaar uit Goes helpt u hierbij. Het begint allemaal met een persoonlijk advies op het NVM Makelaars kantoor in Goes. Tijdens dit gesprek worden onderwerpen besproken zoals de waardebepaling van uw woning, advies over de te hanteren vraagprijs, de verkoopstrategie en het tarief, kosten en voorwaarden. Al deze zaken worden op papier gezet zodat u altijd een schriftelijk verkoopadvies heeft waar u op kunt terugvallen. Wanneer u positief bent over het advies, wordt er een digitaal dossier voor u aangemaakt waar u de voortgang van het traject kunt volgen. Het verplichte energielabel wordt aangevraagd en er worden afspraken met betrekking tot bezichtigingen gemaakt. Ook maakt de makelaar uit Goes een professionele fotoreportage, woningvideo en een digitale verkoopbrochure. Uw woning zal op drie internetsites gepresenteerd worden.

Een ruim aanbod aan woningen bij de makelaar in Goes

Bent u op zoek naar een koopwoning of juist een huurwoning? De makelaar in Goes heeft een ruime collectie aan zowel huur- als koopwoningen. Grote kans dat u binnenkort uw droomhuis binnenstapt. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning, een gezinswoning, appartement of huurhuis, Stad & Zeeland NVM Makelaars start voor u de zoektocht. Wist u dat deze makelaar ook nieuwbouwhuizen aanbiedt? Misschien wel een fijn idee dat u de eerste bewoner bent van de woning en het geheel naar uw eigen wens kunt inrichten en verbouwen? Start vandaag nog met uw zoektocht en plan een kennismakingsgesprek in bij de makelaar in Goes.