Hoe werkt het als u uw huis gaat verkopen aan een opkoper?

U bent onlangs wezen kijken bij een woning en u weet het zeker: dit is uw droomwoning. Daarom wilt u uw huidige woning zo snel mogelijk verkopen. Dit wilt u eerst doen voordat u uw toekomstige huis gaat kopen. U kunt uw huis snel en eenvoudig verkopen aan een opkoper. Hoe dit in z’n werk gaat? Een specialist zoals Voesenek Vastgoed koopt huizen direct op, u bent altijd verzekerd van een snelle afwikkeling tegen een hoog bod. Dit vastgoedbedrijf bekijkt uw woning zorgvuldig en op basis daarvan wordt een definitief bod uitgebracht. Dit wordt gedaan zonder ontbindingen als financieringsvoorbehoud, taxaties en bouwtechnische keuringen.  

De opkoper van uw huis heeft jarenlange ervaring

Kies voor een professioneel bedrijf als u uw huis wilt verkopen aan een opkoper. Dan weet u zeker dat u de beste service ontvangt. Voesenek Vastgoed treedt op als opkoper van uw huis. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft deze specialist een betrouwbare en gevestigde naam in het direct opkopen van vastgoed in Heel Nederland ontwikkeld. Dit vastgoedbedrijf heeft als kern de regio Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. U verkoopt uw huis in vier snelle stappen aan de opkoper. U vraagt een bod aan. Vervolgens wordt er onderzocht of uw woning in aanmerking komt, waarna er een bezichtiging wordt gepland. Als laatste wordt er vrijblijvend een bod op uw woning uitgebracht, zonder enig voorbehoud.

Waarom een opkoper uw huis laten kopen?

Voesenek Vastgoed is een professionele en gespecialiseerde opkoper die u graag helpt met het verkopen van uw huis. Met meer dan 35 jaar ervaring weten zij als geen ander uw huis te verkopen. Als u uw huis verkoopt aan een opkoper bent u snel en eenvoudig van uw huis af. Daarnaast heeft u ook nog eens 100% zekerheid. Dit is ideaal als u een andere woning op het oog heeft die u zo snel mogelijk wilt kopen. Schakel dit betrouwbare vastgoedbedrijf in en ontvang meteen de hoogste prijs en direct zekerheid. Heeft u een bod ontvangen? Dan is dit geheel vrijblijvend, u bent tot niks verplicht!