Laat je archief digitaliseren bij deze specialist

Inzakekunst

Je archief digitaliseren dient op een verantwoorde en efficiënte manier gedaan te worden. Het is volgens de geldende wet- en regelgeving verplicht om je archief te digitaliseren. Schakel dan de hulp in van een specialist als Doxis. Zij helpen je bij het archiefbewerkingstraject en zetten je papieren documenten om in je nieuwe digitale archief. Het traject vereist veel tijd en kennis en het is niet vreemd als je hierop vastloopt. Dit bedrijf stelt graag een plan voor je op waarmee je dit voorkomt. Zo makkelijk is het nog nooit geweest!

Al meer dan 100 jaar een vertrouwde archiefspecialist

Wanneer je voor Doxis kiest om je te helpen met je archief digitaliseren, dan kies je voor een bedrijf met meer dan 100 jaar aan ervaring. Ze helpen je niet alleen met het digitaliseren, ze coachen en begeleiden medewerkers, zodat ze zelf ook weten hoe ze digitaal moeten archiveren. Zo is het geen tijdelijke oplossing, maar ook een oplossing voor de toekomst. Doxis stelt een uitgebreid archiefbewerkingsplan voor je op. Hierin staat precies omschreven welke werkzaamheden er verricht moeten worden, wat de tijdsplanning is en welke middelen ze nodig hebben. Zo weet jij altijd wat je kunt verwachten.

Dit bedrijf helpt ook overheidsorganisaties

Nu het archief eenmaal bewerkt is volgens de juiste regels en voorschriften, houdt het voor overheidsorganisaties nog niet op. Hier heeft Doxis ook de juiste kennis over. Het is als overheidsorganisatie zoals ZBO’s, PBO’s, provincies, gemeenten, waterschappen en regionale samenwerkingsorganisaties vaak verplicht om je archief over te brengen naar een speciale bewaarplaats. Dit wordt een e-depot genoemd. Het is een erg complex proces waarbij veel voorschriften nageleefd dienen te worden. Door de grote hoeveelheid ervaring kan Doxis je hier uitstekend bij helpen. Door samen te werken met dit bedrijf laat je je archief snel en efficiënt digitaliseren. Voor vragen of een kennismaking neem je contact op met het bedrijf.

https://doxis.nl/