Inzake Kunst
Image default
Aanbiedingen

Een advocatenbureau in Amsterdam voor AirBnB en vakantieverhuur

In Amsterdam en omgeving is het verhuren van een woning via onder andere AirBnB en Booking.com erg populair. Het is voor particulieren een mooie bijverdienste, maar wel eentje die aan steeds meer regels onderhevig is. Wilt u zeker weten dat u op de juiste manier bezig bent? Dan kan het handig zijn om de expertise in te schakelen van één van de advocaten van Quest Advocaten. Dit advocatenbureau in Amsterdam heeft binnen het team diverse specialisten op het gebied van vakantieverhuur en AirBnB. Zij helpen u zodat u niet onnodig in aanraking komt met bestuurlijke boetes.

Diverse aandachtsgebieden bij vakantieverhuur

Op het gebied van vakantieverhuur is de belangrijkste regel dat u het incidenteel doet en niet het gehele jaar uw woning aanbiedt voor vakantieverhuur. Elke gemeente heeft echter andere normen voor incidenteel verhuur en dat maakt het ook direct een ingewikkelde materie. Binnen Amsterdam is het op dit moment mogelijk om uw woning maximaal 60 dagen per jaar te verhuren aan een beperkt aantal personen per keer. Behalve dit, is er ook een meldplicht. Leeft u dit niet na? Dan kijkt u al snel tegen een boete aan van ongeveer € 6000,-. De gemeente Amsterdam is zeer streng in het handhaven van de regels op het gebied van vakantieverhuur. Voor assistentie in alle regelgeving op het gebied van vakantieverhuur kunt u dus bij dit advocatenbureau in Amsterdam terecht.

Schiet uw hulpvraag in

U kunt uw hulpvraag op dit gebied zowel telefonisch als via e-mail doen. Ook vindt u op de website van dit advocatenbureau in Amsterdam een contactformulier dat u simpel kunt invullen. Een medewerker van het advocatenbureau helpt u op basis van de door u ingevulde informatie graag verder. De specialist op het gebied van vakantieverhuur zal met u een gratis en vrijblijvend intakegesprek doen om u van meer informatie te voorzien. Vanuit daar kunt u samen werken aan een juiste manier van vakantieverhuur zodat u er beter van wordt in plaats van slechter! Heeft u een onderneming? Dan helpen zij u ook met arbeidsrechtelijke zaken.