Inzake Kunst
Image default
Aanbiedingen

Eén soort LED verlichting uitgelicht: LED panelen

Eén soort LED verlichting uitgelicht: LED panelen

De ene soort LED verlichting is de andere niet. LED lampen komen in vele soorten, vormen en maten. Van lampen met een standaard E14 of E27 fitting tot LED spots, strips, downlights en tl-buizen. Maar ook LED panelen behoren vandaag de dag tot de mogelijkheden. Voor veel mensen is het niet zo’n moeilijke keuze meer wanneer ze voor het schap met lampen staan. LED verlichting kent namelijk enkele belangrijke voordelen vergeleken met traditionele gloei- en halogeenlampen. Ook wordt het aanbod steeds groter. Vandaag willen we in deze blog graag één soort LED verlichting uitlichten en wel te verstaan de LED panelen. Lees je verder? 

 

Waarom de keuze voor LED verlichting niet zo moeilijk is

Voordat we dieper ingaan op LED panelen, willen we eerst even wat redenen of argumenten op een rijtje zetten waarom je het beste kunt kiezen voor LED verlichting. In tegenstelling tot gloei- en halogeenlampen, kennen LED lampen een zeer hoge energie-efficiëntie. Simpel gezegd houdt dit in dat LED lampen maar liefst 90 procent van alle energie weten om te zetten in licht. Een heel klein deel gaat verloren aan warmte. Dit is ook de reden waarom LED lampen zo koel aanvoelen terwijl je je aan een gloeilamp flink kunt branden. Gloei- en halogeenlampen produceren eigenlijk meer warmte dan licht. Zo gaat er behoorlijk wat energie verloren. Totaal niet efficiënt dus! 

 

Dan nu over naar de LED panelen

LED panelen zijn praktische lampen zonder onnodige poespas. Het zijn lampen die doen wat ze moeten doen: licht geven. LED panelen zijn behoorlijk strak en modern vormgegeven en hebben de grootste lichtopbrengst van alle soorten LED verlichting. Je ziet ze dan ook vooral terugkomen in kantoorruimtes, vergaderruimtes, kantines en bijvoorbeeld wachtruimtes. Ben je op zoek naar praktische LED verlichting die ruim voldoende licht geeft? Dan zit je met een LED paneel altijd goed.

 

Ledlichtstunter.nl voor al jouw LED verlichting

LED panelen en andere soorten LED verlichting koop je eenvoudig, veilig en vertrouwd online op ledlichtstunter.nl. Deze aanbieder heeft een zeer ruim assortiment waardoor er altijd wel een geschikte lamp voor jouw specifieke situatie tussenzit. Of je nu op zoek bent naar een LED paneel in helder wit licht of een LED downlight die je in de kleuren van de regenboog kunt instellen, je vindt het hier allemaal!

 

https://www.ledlichtstunter.nl/