Inzake Kunst
Image default
Auto's en Motoren

Je motorrijbewijs haal je snel met 123-theorie!

Ben jij een echte motorliefhebber? Sleutel je regelmatig in je vrije tijd aan motoren van vrienden of aan die van jezelf? Ben je sinds kort in het bezit van je eigen motor en heb je eindelijk de leeftijd behaalt waarop je het motorrijbewijs mag gaan halen? Heel gaaf! Nog even en je kan niet meer alleen genieten van andermans motoren of het sleutelen aan motoren, maar gewoon heerlijk wegrijden op je eigen motor!

Praktijkgedeelte en theoriegedeelte

Waarschijnlijk ben je al begonnen met je praktijklessen. Gaat het goed? Dan mag je wellicht binnenkort afrijden, super leuk! Het praktijkgedeelte zien mensen altijd wel zonnig tegemoet. Je laat datgene zien dat je tijdens de praktijklessen hebt geleerd, kan genieten van het rijden en wanneer alles goed is gegaan ben je geslaagd voor het praktijkexamen.

Het theorie examen is helaas voor veel mensen een ander verhaal. Menigeen ziet enorm op tegen dit gedeelte. Het betreft lastige, saaie en vooral veel lesstof die je helemaal in je hoofd moet stampen. De meeste mensen zijn lang bezig met dit gedeelte en enorm zenuwachtig voor het examen.

Gelukkig is dit dankzij ons niet meer nodig! Wij zijn 123-theorie en helpen jou maar al te graag. Binnen 1 dag leren wij jou alle motortheorie aan, dezelfde middag ga je al theorie examen maken. We zorgen ervoor dat je de theorie zo goed kent en geven je zoveel zelfvertrouwen dat jij zonder zenuwen aan het examen gaat beginnen. Hoe lekker is dat!

123-theorie is altijd in de buurt

Woon jij in Deventer, of hier in de omgeving? Dan hebben wij de eendaagse cursus motortheorie Deventer voor jou in de aanbieding. Je kan zelf naar de trainingslocatie komen, het adres ontvang je na je inschrijving. Wanneer we naar het CBR gaan regelen wij het vervoer. Vaak ligt onze trainingslocatie dicht bij het CBR, waardoor we zelfs gewoon met elkaar kunnen lopen naar het CBR.

Woon jij in Rotterdam of omgeving? Dan hebben wij de eendaagse cursus motortheorie Rotterdam voor je in de aanbieding. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, we zijn namelijk over in Nederland wel te vinden. Check al onze locaties op onze website.

https://www.123-theorie.nl/