Inzake Kunst
Image default
Dienstverlening

Dit is waarom betonnen aanrechtbladen zo gewild zijn

De laatste trend op het gebied van keukeninrichting zijn betonnen aanrechtbladen. Deze aanrechtbladen worden simpelweg gegoten op maat en zo geniet u van een prachtig en strak design in uw keuken. Wilt u weten waarom deze aanrechtbladen zo ontzettend populair zijn? In dit artikel leest u waarom iedereen vandaag de dag graag een betonnen aanrechtblad wilt.

 

Snel gegoten en unieke vormen mogelijk

Het op maat maken van een keuken is een flinke klus. Het bestellen van de juiste materialen kan al even op zich laten wachten en laat staan het realiseren van de keuken en het aanrechtblad. Het voordeel van betonnen bladen, is dat deze simpelweg worden gegoten. Deze hoeven dus niet apart op maat worden gemaakt. Hierdoor is ook meer flexibiliteit mogelijk. De vormen van het blad kunnen tot in detail worden aangepast. Zo kunt u een keuken met unieke vorm gewoon realiseren met een aanrecht van beton.

Stevig en duurzaam

Is beton duurzaam? Het materiaal wellicht niet zo, maar doordat het een zeer stevig en solide materiaal is, gaat het aanrechtblad erg lang mee. Het is een investering die u eenmaal moet doen en vervolgens jarenlang plezier van hebt. Op deze manier kan het dus zeker een duurzame aankoop zijn. Een aanrechtblad van beton gaat immers veel langer meer dan een aanrechtblad van hout.

 

Moeiteloos onderhouden

Het schoonmaken van de keuken is voor niemand een pretje. Dit is simpelweg een noodzakelijkheid waar men niet al te veel tijd aan wilt besteden. Wilt u ook dat het reinigen van de keuken eenvoudiger wordt? Kies dan voor betonnen aanrechtbladen. Deze zijn eenvoudig om schoon te houden en vergen geen onderhoud. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over dure schoonmaakartikelen en hoeft u geen tijd te besteden in het onderhoud van het aanrechtblad. Hierdoor is een aanrechtblad van beton zeker het overwegen waard.

Bent u nog op zoek naar een nieuw aanrechtblad voor de keuken? Betonnen aanrechtbladen passen bij iedere keuken en geven uw keuken direct een strakke uitstraling. Kies voor gemak, een solide materiaal en het voordeel van het gieten van het blad. Zo kunt u een prachtig aanrechtblad op maat realiseren van beton.