Inzake Kunst
Image default
Fotografie

Newborn fotografie

Als je binnenkort gaat bevallen van je baby, ga je misschien wel een van de mooiste momenten van je leven meemaken. Er is niets zo mooi en onschuldig als een pasgeboren baby. Dit zou je natuurlijk graag professioneel voor eeuwig vastgelegd hebben. Woon je in Rotterdam of omgeving dan kun je voor professionele newborn fotografie terecht bij Jodi Fotografie.

Jodi zorgt voor frisse, pure en professionele foto’s zodat je eeuwig kunt blijven genieten van de newborn periode van je kindje. Newborn shoots vinden plaats op locatie of in de professionele eigen studio van Jodi Fotografie.

Aandachtspuntje is wel dat je kindje maar 2 weken een echte newborn is, in die periode slaapt je kindje nog vast en veel. Het is in die periode gemakkelijk je kindje in diverse posities te leggen zonder dat deze wakker wordt. Daarna kan Jodi natuurlijk ook nog prachtige foto’s van je kindje maken, maar vaak wordt het dan een zogenaamde baby shoot of nog laten een kinder shoot.

Ben je zwanger in de regio Rotterdam? Neem dan snel een kijkje op de website van Jodi Fotografie voor meer informatie zoals prijzen en planning.

http://www.jodifotografie.nl/newborn-fotografie-rotterdam