Inzake Kunst
Image default
Groothandel

Verse producten etaleren in een koeltoonbank

Bent u de eigenaar van een horecazaak en heeft u etenswaren die u graag zou etaleren in uw zaak? Dan kunt u het beste een koeltoonbank aanschaffen. Omdat deze toonbank een koelfunctie heeft, blijven uw etenswaren langer vers. Maar waar koopt u een dergelijke toonbank? Het antwoord is: bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Dit bedrijf is gespecialiseerd in koeltechniek en beschikt over een ruim assortiment aan horeca-apparatuur. Naast een koeltoonbank kunt u hier ook uitstekend terecht voor bijvoorbeeld gebaksvitrines, ijsvitrines, gekoelde werkbanken en dry-age-kasten. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor keukeninrichting, koel- en vriescellen, waterkoelers en airconditioning. Kortom: wanneer u een horecazaak start kunt u voor al uw benodigdheden het best even een kijkje nemen in het assortiment van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Uiteraard kunt u hier ook uitstekend terecht wanneer u al een horecazaak heeft en u iets wilt vervangen of wanneer u wilt uitbreiden.

Een greep uit het aanbod van deze specialist

Wanneer u een koeltoonbank nodig heeft, kunt u bij deze specialist kiezen uit een ruim assortiment. De toonbanken die u hier vindt, zijn uitermate geschikt voor het koelen van fruit, groenten, verpakte vleeswaren, frisdranken en snacks. Door middel van luchtcirculatie blijven al deze producten langer vers. Bij deze specialist kunt u onder andere kiezen uit de Koops Classic, de Koops Straight en de Koops Round. Voor het volledige assortiment kunt u het best de webshop een bezoekje brengen of langsgaan in de showroom in Ingen.

Neem bij vragen contact op met dit bedrijf

Heeft u vragen over een specifiek soort koeltoonbank? Of wilt u graag geadviseerd worden door een specialist die alles weet over de voor- en nadelen van de verschillende koeltoonbanken? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij staan u namelijk graag te woord. Hun contactgegevens vindt u op de website.

https://middennederland.nl/