Inzake Kunst
Image default
Kinderen

Schrijf uw kind in bij deze kinderopvang in het centrum van Amsterdam

Bent u op zoek naar een kinderopvang in het centrum van Amsterdam waar u uw kind met een gerust hart kunt achterlaten? Schrijf uw kind dan in bij Greenkidzz. Deze specialisten beschikken over twee vestigingen, één in de Schinkelbuurt en één in de Kinkerbuurt. Beide vestigingen hebben een prachtige tuin waarin uw kind gezellig kan spelen met leeftijdsgenoten. Groenbeleving staat centraal bij deze kinderopvang in Amsterdam, vandaar dat uw kind vaak buiten zal spelen wanneer u hem of haar inschrijft bij dit kinderdagverblijf. Uw zoon of dochter speelt niet enkel buiten in de tuin van deze opvang, maar geniet ook regelmatig van leuke uitjes in de natuur. Ze bezoeken bijvoorbeeld Artis of het Vondelpark, waar de kinderen zichtbaar van genieten én veel van leren. Spelenderwijs leren de pedagogisch medewerkers uw kind diverse belangrijke vaardigheden.

Diverse leuke activiteiten

De pedagogisch medewerkers van deze kinderopvang in Amsterdam organiseren niet enkel uitjes, maar ook diverse leuke activiteiten. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan dansen en theater, maar ook aan yoga of de snoezelbox. De activiteiten worden volledig aangepast aan het ontwikkelingsniveau van uw kind, zodat hij of zij zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Wilt u graag meer weten over de verschillende activiteiten en uitjes die bij kinderopvang Greenkidzz in het centrum van Amsterdam worden georganiseerd? Neem dan gerust contact op met de pedagogisch medewerkers van deze opvang. Zij voorzien u graag van aanvullende informatie.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Wilt u uw kind graag inschrijven bij één van de vestigingen van deze kinderopvang in Amsterdam maar weet U nog niet zeker welke? Plan dan een rondleiding door beide vestigingen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw kind. U krijgt dan direct een indruk van de prachtige tuin en kinderopvang. Weet u al bij welke vestiging u uw kind wilt inschrijven? Schrijf uw kind dan direct in via de website van deze specialisten.