Inzake Kunst
Image default
Kunst en Kitsch

Leuke kunst gerelateerde housewarming cadeaus!

Leuke kunst gerelateerde housewarming cadeaus! 

Heeft jouw beste vriend of vriendin een nieuw huurhuis op de kop getikt, of hebben jouw ouders na jaren twijfelen toch besloten een nieuw huis te kopen? Een housewarming cadeau komt bij elk nieuw huis natuurlijk hartelijk van pas… Maar wat geef je aan iemand die net een nieuw huis heeft gekocht? Komen jullie stijlen wel overeen? Worden jouw ouders wel blij van iets wat jij heel mooi vindt, en vind jouw beste vriend dat dekentje voor over de bank bloedmooi of juist spuuglelijk? Wij geven graag een aantal kunst gerelateerde cadeautips, welke vrij toegankelijk zijn! Het leuke aan het geven van kunst is natuurlijk dat de ontvanger zelf kan weten waar hij of zij het neerzet; dit hoeft absoluut niet pontificaal in de woonkamer te zijn, en daarom is het makkelijk om een kunst gerelateerd cadeautje te geven! 

Een beeldje

Met een het geven van een beeldje ben je al snel aan het goede adres! De meeste beeldjes zijn erg minimalistisch, bijvoorbeeld met een paar ijzeren lijnen, of juist een houten oppervlak, en passen daardoor vaak bij het interieur van het nieuwe huis. Wanneer je helemaal de spijker op de kop wil slaan, kan je ervoor kiezen om een beeldje te laten maken, bijvoorbeeld gerelateerd aan de gezinsopstelling van degene die in het huis gaan wonen, of van hun geliefde huisdier! 

Glazen schilderij

Ga je liever iets meer out of the box dan het geven van een minimalistisch beeldje, is het geven van een glazen schilderij bij uitstek een geschikt cadeau! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in glazen schilderijen; zwart-wit of juist kleur, en ontzettend veel afbeeldingen. Hierdoor kan je gemakkelijk een plaat kiezen die over het algemeen in de smaak zou vallen; bijvoorbeeld door een glazen schilderij van een dier uit te zoeken (een glas schilderij olifant, of glas schilderij leeuw bijvoorbeeld). 

Tegeltje aan de muur

Iets minder ‘high-class’ kunst gerelateerd, maar zeker niet minder de moeite waard om cadeau te doen: een tegeltje voor op het toilet! Sla je sowieso de plank niet mee mis, tegeltjes zijn over het algemeen erg grappig en de meeste mensen kunnen er sowieso om lachen. Wanneer je graag een origineel cadeau geeft, kun je natuurlijk besluiten om een grappige uitspraak van de ontvanger op het tegeltje te laten plaatsen! 

 

https://www.glazenschilderijen.nl/