Inzake Kunst
Image default
Rechten

Een notaris inschakelen in regio Rotterdam

Heb je advies nodig omtrent de splitsing in appartementsrechten of wil je hulp als (startende) ondernemer? Schakel dan een notaris in van Kooijman Autar uit Rotterdam. Het bedrijf helpt je met familierecht, onroerend goed, estate planning, ondernemen, bedrijfsoverdracht en transacties aangaande schepen. De missie van het bedrijf is rust en veiligheid bieden aan familie, bezittingen en/of het bedrijf van de cliënten van Kooijman Autar. De notarissen, adviseurs mediators en juristen van het notariskantoor worden bovendien regelmatig bijgeschoold. Daardoor zijn ze altijd op de hoogte van nieuwigheden en word jij op een correcte manier verder geholpen.

Verschillende diensten met een excellente service

Als je samenwerkt met een notaris van dit notariskantoor uit Rotterdam, dan krijg je een excellente service. Als je bijvoorbeeld een BV of andere rechtspersoon opricht, dan kijken ze samen met jou naar verschillende belangrijke zaken. Zo zullen ze ervoor zorgen dat de statuten en aandeelhoudersovereenkomsten perfect op de situatie zijn afgestemd. Als je een of meerdere appartementsrechten koopt, dan krijg je ook te maken met de splitsing in appartementsrechten. Je kan dan een notaris van Kooijman Autar uit Rotterdam inschakelen om een notariële akte te laten opstellen. Wil je ervoor zorgen dat je bezittingen op de juiste plaats terechtkomen? Dan helpen ze je graag verder via de dienst estate planning.

Ontdek meer op de website van dit gespecialiseerde bedrijf

Als je meer wilt weten over de diensten van dit notariskantoor, surf dan zeker eens naar de website van Kooijman Autar uit regio Rotterdam. Je vindt er een uitgebreid overzicht terug van alle diensten. Onder elke dienst lees je ook meer over welke subdiensten eronder vallen. Zo heb je meteen een idee of ze jou kunnen verder helpen met jouw vragen. Een samenwerking aangaan met de notarissen van dit bedrijf uit Rotterdam, wordt gegarandeerd een succes!