Inzake Kunst
Image default
Gezondheid

Kies voor individuele coaching bij een chronische ziekte en start met leven

Heb je het idee dat je nu niet echt leeft, maar dat je alleen maar aan het overleven bent? Dan kan een individuele coaching bij een chronische ziekte je een uitkomst bieden. Je zit wellicht met veel vragen over hoe je het beste met je ziekte om kunt gaan in het dagelijkse leven. Bekroond Leven biedt je een individueel coachingstraject. Met diverse coachingsgesprekken met een ervaringsdeskundige ga je op zoek naar de antwoorden op al je vragen.

Steun en begeleiding

Het is fijn om een coach te hebben. Iemand met wie je zonder schaamte over je worstelingen kan praten en iemand die je kan begeleiden bij het leren omgaan met het hebben van een ziekte. Coaching bij een chronische ziekte kan hier zeker bij helpen. Kies voor een individueel coachtraject, waarmee je optimaal geholpen kunt worden.

Een extra steuntje in de rug

Kies je voor coaching bij een chronische ziekte, dan wordt je geholpen met het omgaan met de onzekerheden van je ziekte. Er wordt voldoende aandacht gegeven aan je angsten en onzekerheden, maar er wordt ook geleerd om verder te kijken dan dat. Daarnaast wordt de focus tijdens de coaching gelegd op de dingen die je wel kunt. Kijk samen naar de mogelijkheden en leer je energie beter te verdelen. Ten slotte is het doel van de coaching ook om jezelf te gaan waarderen om wie je bent.

Kies voor passende hulp

Wil je weer controle over je leven en niet je ziekte je leven laten leiden? Ga dan op zoek naar passende hulp. Het individuele coachingstraject van Bekroond Leven heeft de naam Chronisch Krachtig en dat is precies waar het traject om draait. Samen kijk je verder de pijn, onzekerheden en problemen waarmee je te maken hebt. Samen ga je op zoek naar het antwoord op belangrijke vragen gedurende diverse coachingsgesprekken. Wat maakt je gelukkig en wat maakt je krachtig?