Inzake Kunst
Image default
Tweewielers

In deze fietsenwinkel nabij Nijmegen vindt u de mooiste nieuwe en tweedehands fietsen

Bent u op zoek naar een mooie fiets? Zeker in grote steden zijn er diverse fietsenwinkels waar u de mooiste tweewielers vindt. Wanneer u in de omgeving van Nijmegen woont, kunt u het beste langsgaan bij Mari van Rens Tweewielerspecialist. Zij hebben nieuwe en tweedehands fietsen van uitstekende kwaliteit in hun assortiment. Deze fietsenwinkel in Wijchen, in de buurt van Nijmegen, bestaat al meer dan 25 jaar. In de loop der jaren hebben zij zich ontwikkeld tot dé fietsspecialist in de regio. Zij zijn onafhankelijk en leveren te allen tijde de beste kwaliteit. U vindt hier ongetwijfeld een fiets die aan al uw wensen voldoet.

De beste fietsen én uitstekende service

Mari van Rens Tweewielerspecialist biedt fietsen aan van de meest uiteenlopende merken, variërend van standaardfietsen tot kinderfietsen en van bakfietsen tot E-bikes. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan A-merken als Gazelle, Batavus, Union en Cortina. U heeft tevens de keuze uit een gloednieuwe fiets of een tweedehands model. Waar uw voorkeur ook ligt, u bent verzekerd van een betrouwbare fiets waarmee u nog vele kilometers kunt maken. Heeft u mankementen aan uw fiets? Dan kunt u bij deze fietsenwinkel in de omgeving van Nijmegen terecht voor onderhoud aan uw fiets of voor een uitgebreide reparatie. Dat is toch precies de service die u wenst?

Zoek een fiets naar wens uit in de fietsspeciaalzaak

Wilt u een fiets kopen? Wacht dan niet langer en breng een bezoek aan Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen. Hier zoekt u eenvoudig een fiets uit die past bij uw wensen. Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen al die tweewielers? Dan is het verstandig dat u zich laat adviseren door een van de medewerkers van deze fietsenwinkel niet ver van Nijmegen. Zij voorzien u van persoonlijk advies op maat en geven u tevens de mogelijkheid om een proefrit te maken. Heeft u vragen? Neem dan contact op met deze fietsspeciaalzaak.

 

https://marivanrens.nl/