Inzake Kunst
Image default
Tweewielers

Veilig en verantwoord vervoer met een Urban Arrow bakfiets

Een Urban Arrow bakfiets kopen? Dat doet u natuurlijk bij dé specialist op het gebied van fietskarren. Al meer dan dertig jaar is Fietskar.nl een expert op het gebied van fietskarren en al meerdere jaren specialiseren zij zich op het gebied van elektrische bakfietsen. Natuurlijk koopt u bij deze officiële dealer van Urban Arrow met een gerust hart een nieuwe bakfiets. Maar niet alleen de bakfiets van uw dromen schaft u bij deze specialist aan. U kunt hier namelijk ook terecht voor alle gewenste accessoires die op deze bakfiets passen. Zoekt u bijvoorbeeld een regentent, afdekzeil, Maxi-Cosi adapter, Yepp mini adapter, extra bankje, bagagedrager of een afdekhoes? Bij deze specialist hebben ze het allemaal! Wanneer u bij uw nieuwe bakfiets een van deze accessoires bestelt, nemen zij natuurlijk ook de zorg voor de montage van deze producten op zich. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u direct beginnen met fietsen.

De verschillende modellen van de Urban Arrow bakfiets bij deze specialist

Voor kindervervoer heeft Urban Arrow het model Family in het leven geroepen. Het model Family is te bestellen in een drietal typen, namelijk:

  • Urban Arrow Family Bosch Active. Standaard uitgevoerd met een Bosch middenmotor, Shimano rollerbrakes en 400 watt accu.
  • Urban Arrow Family Performance. Een krachtigere Bosch middenmotor, schijfremmen en 400 watt accu.
  • Urban Arrow Family Performance CX. Uitgerust met een zeer krachtige motor van Bosch. Met name bedoeld voor gebieden met een heuvelachtig karakter. Deze wordt geleverd met een 500 watt accu.

Bestel uw gewenste bakfiets direct in de webshop

Heeft u een keuze gemaakt en een bakfiets van Urban Arrow of een ander merk gekozen? Bestel deze dan direct in de webshop van de specialist. Zij hebben een grote voorraad, waardoor u snel uw nieuwe bakfiets in huis heeft en er veel plezier van heeft. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies en meer informatie? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder.

https://www.fietskar.nl/