Inzake Kunst
Image default
Winkelen

Het meegroeibedje: profiteer van het multifunctionele voordeel

Kom je als ouder voor het eerst een meegroeibedje tegen, vraag je je misschien wel af waar je het hele idee toch vandaan komt. Een meegroeibedje is misschien het meest innovatieve wat je in de kinderkamer kunt plaatsen. Je kunt je spruit in het bedje laten groeien waardoor de nachtrust een stuk gezelliger en gemakkelijker wordt. In dit artike meediscussieren we de voordelen die het meegroeibedje heeft én de besparingen die je met het multifunctionele product kunt behalen.

Waarom is een meegroeibedje nuttig?

Een meegroeibedje is het slimste dat je in je kinderkamer kunt plaatsen om een aantal redenen. Om te beginnen is het veel veiliger voor je kleintje dan een los bedje. Als het bedje slank en laag is en genoeg ruimte heeft voor je kinderen om lekker te slapen, draagt het meegroeibedje ook bij aan een betere rust voor jullie allebei. Aangezien je spruit niet kan vallen uit een meegroeibedje, betekent dit ook dat je niet meer steeds je bedje hoog genoeg moet schuiven om erin te kunnen. Je hoeft je bedje alleen maar regelmatig schoon te houden en dat is het. Daarnaast is een meegroeibedje uitgerust met extra sloten en banden zodat het in een mum van tijd met je mee kan veranderen. Deze extra vergrendelingen zorgen er ook voor dat je je kindje in bed gemakkelijker kunt stoppen. Dit is heel handig als je je kleintje nog niet goed weet te ‘trainen’ om rustig in bed te gaan liggen.

Ruimte besparend

Een ander groot voordeel van het meegroeibedje ten opzichte van de ‘gewone’ bedden is ruimtebesparend. Het meegroeibedje heeft een eerste kinderformaat, maar je kunt het ook opnieuw verstellen en verlengen zodat het een volwassenbed word. In plaats van twee losse bedden, heb je nu een bed van een bepaalde lengte waar twee kinderen op kunnen slapen. De meeste meegroeibedden zijn vrij ruim, maar het is toch aan te raden om de ruimte als onder andere een breedte te meten, zodat je weet of je twee personen in het bed kwijt kunt.

Waar moet je op letten als je een meegroeibedje wilt kopen?

Als je een meegroeibedje wilt kopen, moet je letten op de volgende punten: – Maat van het bed: ga na of de afmetingen van het bed fit zijn in de kamer van je kind. – Veiligheid: zorg ervoor dat het meegroeibedje veilig is, zodat je geen zorgen hoeft te maken dat je kind eruit kan vallen of andere problemen kan krijgen. – Duurzaamheid: kies een meegroeibedje waarvan je weet dat het lang meegaat, omdat je het vele jaren kunt gebruiken. Kleine kinderen kunnen ook baat hebben bij een kinderstoel, je kunt een meegroeibedje online kopen om er zeker van te zijn dat je een kwaliteitsproduct krijgt.

Conclusie

Het meegroeibedje is ideaal voor kinderen die snel groeien en die met regelmaat hun bed moeten vervangen. Het meegroeibedje past zich aan je baby aan waardoor het veel veiliger is dan een losse bed of kleed. Het is ook nog eens ruimtebesparend omdat je het bedje kan verlengen en verkorten. Als je een meegroeibedje wilt kopen, vergeet dan niet om naar de details van het bed te kijken. Koop een goedkope meegroeibedje online dat past bij de omgeving en de behoeften van je kleintje.