Inzake Kunst
Image default
Kunst

Jack Liemburg: popart kunstschilder Apeldoorn en schilder in opdracht

Kunstschilder Apeldoorn met een moderne versie van de Nachtwacht

Heeft u bewondering voor de kunstwerken van oude meesters? Maar is de kunst die u thuis of op uw bedrijf aan de muur hangt altijd modern? Jack Liemburg, kunstschilder in Apeldoorn, combineert moderne popart met meesterwerken uit de gouden eeuw. In zijn collectie treft u onder meer het schilderij De Nachtwacht Op Ons aan, een eigentijdse bewerking van het schuttersstuk van Rembrandt. U vindt dit doek in de webshop van Jacksart en kunt het persoonlijk bewonderen in Jacks galerie aan de Sprengenweg in Apeldoorn.

Kleurrijke Jacksart schilderijen uit Apeldoorn

Jack Liemburg is al tien jaar een succesvol kunstschilder Apeldoorn. Zijn doeken zijn een combinatie van schilderwerk en fotografie en kunnen gerekend worden tot de popart. Dit is een kunststroming met veel collages en beelden uit de massacultuur, zoals stripverhalen, films en reclames. Jacks doeken ontstaan na bijzondere ontmoetingen, het beluisteren van muziek of het maken van reizen. Door een creatie van deze eigenzinnige kunstenaar aan te schaffen, kunt u een stukje van zijn rijke fantasiewereld in huis halen. U geniet elke dag van de mix van alledaagse werkelijkheid, glamour en bovennatuurlijke elementen, uitgevoerd in een opvallend kleurenpalet.

Een meesterwerk: het schilderij De Nachtwacht Op Ons

Tegenwoordig beschikken de kunstenaars over andere verftechnieken dan de meesters uit de zeventiende eeuw. Ook hebben zij moderne materialen en laten ze de scheiding tussen de diverse kunstdisciplines vervagen. Het schilderij De nacht wacht op ons is een moderne bewerking van De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. Op het schilderij zijn bovendien het Melkmeisje van Vermeer te zien en de geliefde van Rembrandt, Hendrickje Stoffels. Hoe langer u naar het kunstwerk kijkt, hoe meer u ziet, zoals het gezicht van de Mona Lisa.

Op basis van zijn eigen gevoelens en fantasie maakt Jack Liemburg de meest fascinerende doeken. Heeft u zelf ook een idee voor een schilderij? Laat dan door Jack een persoonlijk schilderij maken op basis van uw eigen thema en foto’s. Deze kunstschilder uit Apeldoorn doet dit met groot vakmanschap en verrast u graag met een op maat gemaakt werk!

https://www.jacksart.nl/