Inzake Kunst
Image default
Winkelen

Wat kun je met neon licht?

Wat kun je met neon licht? Veel dingen! Neon licht is een bijzondere vorm van verlichting. Door de glazen buizen te verhitten met een brander kunnen de bochten worden gevormd. Zo is bijna elke vorm in een neon-lichtreclame mogelijk. Neon reclame is de meest traditionele vorm van lichtreclame. Neon licht wordt veel gebruikt om bedrijfsnamen, productnamen of diensten te adverteren. Neon letters kunnen in allerlei soorten en maten worden gemaakt. Het ontwerp van neon signs is eindeloos. Er zijn bedrijven die zich specialiseren in het maken van neon ontwerpen. Zoek je een bijzondere en opvallende manier om je bedrijf te promoten? Overweeg dan neon licht!

Wat kun je met neon verlichting maken?

Neon verlichting wordt vaak gemaakt door glazen buizen te vervormen met een brander en vervolgens wordt hierin het neon gas gedaan. Wanneer dit gas in aanraking met elektriciteit komt, gaat het licht geven. Neon licht is een bijzondere en opvallende manier van verlichting die je kan gebruiken voor allerlei soorten projecten. Van neon signs, tot aan inrichting van je huis of kantoor. Je hebt hierbij heel veel keuze en er zijn ontzettend veel bedrijven die zich hierin specialiseren. Hieronder staat op het rijtje wat je allemaal kunt maken:

  • Bedrijfsnamen
  • Productnamen
  • Diensten adverteren
  • Neon letters maken
  • Neon ontwerpen maken.

Kunst met neon verlichting

Wanneer je kunst wilt maken met neon licht, is er heel veel mogelijk. Zoals eerder beschreven kunnen bedrijven zich hierin specialiseren en is het aan te raden om hier contact mee op te nemen. Zij weten precies wat de mogelijkheden zijn en wat voor soort project je kan realiseren. Kunst met neon licht is bijzonder omdat het zo opvallend en uniek is. Wanneer je kiest voor een neon ontwerp weet je zeker dat dit jouw bedrijf, product of dienst gaat opmerken. Je kunt neon ontwerpen natuurlijk ook gewoon als quote of kunstwerk in je woonkamer of slaapkamer gebruiken. Alles is mogelijk! Ontdek het op de website van Neon District!