Inzake Kunst
Image default
Horeca

Ontdek een inspirerende vergaderlocatie in het midden van Nederland

 

Een belangrijke vergadering vraagt om een bijpassende locatie. Verruil daarom uw gebruikelijke kantoorruimte voor een bijzondere vergaderlocatie in Midden-Nederland. Kasteel De Vanenburg ligt op een zeventiende-eeuws landgoed in Gelderland, waar u zich in het hart van de Veluwe bevindt. De ontspannen sfeer en het luxe kasteel zorgen voor de ideale setting voor inspirerende vergaderingen waarbij u even aan de dagelijkse drukte ontsnapt. Ontdek wat er mogelijk is op dit bijzondere landgoed, van complete arrangementen tot overnachtingen met luxe ontbijt.

Compleet verzorgde vergaderarrangementen

Tijdens een belangrijke meeting wilt u zich voornamelijk focussen op de inhoud. Tegelijkertijd wilt u de lange gesprekken zo aangenaam mogelijk maken. Daarom is het prettig om een compleet verzorgd vergaderarrangement te boeken. Bij kasteel De Vanenburg heeft u de keuze uit verschillende arrangementen, geschikt voor sessies van 4 tot 32 uur. Terwijl u zich voornamelijk bezighoudt met de inhoud van uw bijeenkomst, wordt er gezorgd voor versnaperingen, koffie en thee en natuurlijk een compleet verzorgde lunch. Kasteel de Vanenburg heeft twaalf verschillende vergaderzalen die allemaal stijlvol zijn ingericht, waardoor u uw collega’s en zakenrelaties op een sfeervolle manier kunt verwelkomen. Uiteraard zijn deze zalen ook voorzien van schrijfmaterialen, een beamer en alle andere materialen die u nodig heeft voor een succesvolle vergadering.

Verfrissende vergadersessies

Een unieke locatie zorgt meteen voor unieke vergaderingen. Kasteel De Vanenburg heeft een ideale ligging op de Veluwe, waardoor u lange gesprekken moeiteloos afwisselt met een verfrissende wandeling. De omgeving leent zich ook perfect voor teambuilding. Maak uw team sterker door samen een gps-tocht door de bossen te maken of ontdek de vele outdoorgames rondom het kasteel. Zo kunt u deze vergaderlocatie in het midden van Nederland niet alleen benutten om belangrijke knopen door te hakken, maar ook om uw team op verrassende manieren samen te laten werken.

Vergaderlocatie in het midden van Nederland met overnachting

Voor lange vergadersessies is een overnachting een goede uitkomst. Zo heeft u tijd om de gesprekken even te laten bezinken, maar ook om een fijne avond te hebben met uw medewerkers of zakenrelaties. Geniet samen van een uitgebreide maaltijd in het restaurant en trek u vervolgens terug naar de luxe hotelkamers van het kasteel. Deze kamers zijn verspreid over het landgoed en bieden de perfecte sfeer om helemaal tot rust te komen na een intensieve vergaderdag. Natuurlijk is het ontbijt inbegrepen bij uw overnachting, zodat u de dag weer goed begint. Er zijn verschillende hotelkamers beschikbaar, van compacte kamers tot deluxe kamers en superior suites.

Alles voor een geslaagde vergaderdag

Of u nu enkel op zoek bent naar een sfeervolle vergaderlocatie in het midden van Nederland of ook wilt genieten van teambuilding en een uitgebreid diner: het kan allemaal bij kasteel De Vanenburg. De natuurrijke omgeving zorgt voor geïnspireerde gesprekken, terwijl de luxe voorzieningen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Wilt u graag vergaderen op een toplocatie op de Veluwe? Neem dan contact op met kasteel De Vanenburg. Het landgoed is telefonisch bereikbaar, maar u kunt natuurlijk ook mailen of een reservering maken op de website.BeantwoordenDoorsturen