Inzake Kunst
Image default
Zakelijke dienstverlening

Communiceer bedrijfsinformatie via narrowcasting software

Sinds 2000 is InfoScreens al actief op de markt van digital signage en narrowcasting software. Belangrijke bedrijfsinformatie kan op deze manier op innovatieve wijze gedeeld worden met de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan digitale menuborden die geleverd worden met complete, gebruiksvriendelijke software. Om dit te realiseren wordt PADS4 ingezet, software die geïntegreerd wordt in uw bestaande werkprocessen. Veel mogelijkheden worden met de narrowcasting software waargemaakt: van het installeren van enkele schermen tot aan complete digital signage-installaties met meer dan duizend schermen. Laat op uw manier uw gewenste content zien, waar en wanneer dan ook.

Prettige en soepele werkcommunicatie

InfoScreens heet u van harte welkom om uw wensen te bespreken. Het doel is altijd om tot een positief eindresultaat te komen en een soepele werkcommunicatie te behouden. Niet alleen is de communicatie tussen hen en u als klant belangrijk, maar ook de communicatie tussen u en úw klanten staat hoog in het vaandel. Alles moet natuurlijk zo duidelijk mogelijk gemaakt worden voor uw bezoekers of medewerkers zodat zij snel geholpen zijn. InfoScreens maakt het mogelijk met bijvoorbeeld een reserveringssysteem om vergaderruimtes te reserveren. Reserveringen worden op deze manier nooit meer dubbel ingegeven of dubbel geboekt. Maar ook wachtrij- en wachtkamerinformatie wordt overzichtelijk gedeeld met uw bezoekers, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Boekingen, bewegwijzering, signage en communicatie zijn altijd actueel en relevant door de narrowcasting software van InfoScreens.

Nooit meer miscommunicatie

Neem contact op met dit innovatieve en specialistische bedrijf en koppel de narrowcasting software gemakkelijk aan uw managementinformatiesysteem voor snelle en eenvoudige communicatie. De ervaring die InfoScreens heeft is van groot belang om vloeiend de trajecten te doorlopen om tot het gewenste resultaat te komen. Neem eenvoudig contact met hen op voor een kennismakings- of adviesgesprek als het gaat om narrowcasting software en digital signage, of laat u inspireren op hun website.

https://infoscreens.nl/