Inzake Kunst
Image default
Kunst

Muurschilderingen voor elk interieur

Muurschilderingen voor elk interieur

Rik muurschilderingen kan voor u een muurtekening maken naar wens. Denk aan een pop art schilderij. Dit kan heel persoonlijk zijn zoals een schilderij van uw huisdier, uw familie of een bekend persoon waar u fan van bent. Pop art is tegenwoordig helemaal hip en springt eruit aan de muur. Rik muurschilderingen maakt prachtige diverse kunstwerken in opdracht. De kunstwerken kunnen al met 1 dag helemaal klaar en droog in uw woning worden gehangen. Dit omdat er gebruik wordt gemaakt van acrylverf.

Muurtekeningen pop art schilderij

Een pop art schilderij kan zowel in rustige tinten als in felle knalkleuren. Een muurtekening die dus bij elk interieur passend is. Denk aan de babykamer woonkamer of slaapkamer bijvoorbeeld. U kunt een voorbeeld uitkiezen op een foto of afbeeldingen en deze voorleggen zodat Rik muurschilderingen aan de hand van het plaatje aan de slag kan. De afbeelding zal dan realistisch en mooi uitvergroot op de muur komen. De prijzen zijn afhankelijk van het formaat van de muurtekening.

Werkwijze van het kunstwerk

Eerst wordt het kunstwerk netjes met potlood uitgetekend op de muren. Bepaalde grote ontwerpen kunnen aan de hand van een projector op de muur worden gezet zodat de schaal en formaten exact in ware grootte overeenkomen. Nadat de lijnen zijn gezet wordt de achtergrond ingekleurd en wordt helemaal naar voren gewerkt totdat het schilderij compleet is. De kosten zijn 30 euro per uur ex btw. Ook het schilderen van borden zoals een geboortebord is een optie.

Het aanvragen van muurschilderingen

Voor uw muur wordt een offerte opgesteld en de duur van werkzaamheden ingeschat. Hierin worden afmetingen opgegeven, het soort kunstwerk en de gebruikte ondergrond waar het kunstwerk opkomt. Denk aan pleisterwerk, gips, beton of behang bijvoorbeeld.