Inzake Kunst
Image default
Kunst

Alles wat je moet weten over Angelus leerverf

Heb je het idee om binnenkort een lederen oppervlak te gaan verven? Denk dan eens na over het gebruik van Angelus leerverf. Dit is een eerlijk product, dat zijn oorsprong vindt in Amerika in 1907. Een arme schoenenpoetser, genaamd Paul Angelos, besloot zijn werk naar een hoger plan te brengen, waarbij hij hulp kreeg van zijn familie. Toen had hij nooit durven dromen dat zijn activiteiten uit zouden groeien tot een wereldwijd bekend product: Angelus leerverf.

Zoals net al werd beschreven, is Angelus leerverf een eerlijk product dat tot stand gekomen is door hard werk. Om dit idee hoog te houden, heeft de Leerverfshop zich ingezet om een topkwaliteit van de leerverf te leveren. Onze leerverf wordt uitgegeven in een breed scala aan leer kleuren en tinten. Ga je binnenkort de schoenen van je kleine zoon verven? Misschien is het dan een goed idee om na te denken over blauwe neonverf. Wil je het liever traditioneler houden? Kijk dan eens naar de effen kleuren die wij aanbieden. Verder hebben wij producten die een heel ander effect aan je lederen oppervlak kan geven, zoals glitters in de verf.

Daarnaast is het van belang om het verfproces in acht te nemen. Voor- en nabehandeling zijn essentieel, voor welke de juiste producten van groot belang zijn. Hiervoor heeft de Leerverfshop ook de juiste producten, zoals een aceton preparer of een glans finisher. Aceton verwijdert de fabriekslak en helpt de verf op de juiste manier te hechten aan het oppervlak. De finisher is daarentegen bedoeld om het oppervlak opnieuw te beschermen tegen schade. Het gehele assortiment kun je eenvoudig bekijken op de website.

Heb je nog overige vragen over angelus leerverf kopen, het verfproces of over ons bedrijf? Stel je vragen dan gerust! Wij helpen je graag en denken mee over de beste manier om leer te behandelen.

https://www.leerverfshop.nl/