Inzake Kunst
Image default
Kunst

Stap over op groene verlichting in je tuin

Je hebt steeds meer keuze als het gaat om tuinverlichting op zonne energie. Was de keuze voorheen nog redelijk beperkt, tegenwoordig kun je zo goed als alle soorten en maten tuinspots, buitenlampen en hanglampen voor buiten aanschaffen. De tuinverlichting op zonne energie wordt steeds geavanceerder en biedt steeds meer praktische functionaliteit.

De ontwikkeling van de buitenlamp op zonne-energie

De voorbeelden spreken boekdelen en zeggen veel over de ontwikkeling die de buitenlampen hebben doorgemaakt. Zo heb je een solarlamp met vlam en 72 lampjes. De lamp geeft realistische bewegende vlammen. Je hebt ze echter ook in de vorm van een priklamp en een hanglamp voor buiten heb je ook in allerlei uitvoeringen. Dat geldt uiteraard ook voor de tuinspots.

Op elke plek mogelijk

De lampen voor buiten verlichten je terras als je wat langer wilt blijven liggen of plaats je bij je garage- of voordeur. In de normale situatie bieden ze gewoon, sfeervol licht. Wordt er beweging gedetecteerd dan gaat de lamp wat feller branden. Het zegt veel over de extra functionaliteit die de op zonne-energie werkende lampen van nu te bieden hebben. Zo heb je ook dergelijke lampen die met een licht sensor werken. Wordt het schemerig dan gaat de lamp aan en komt de zon op dat schakelt ie automatisch uit.

Groene verlichting

Ook het aantal soorten lampen mag gerust indrukwekkend genoemd worden. Van heuse Glass Bulb als een bol die steeds van kleur kan veranderen. Er is sfeervol licht en functioneel en dus feller licht en zo creëer je ook buiten in je tuin precies die sfeer die jij wenst. Uiteraard kennen we allemaal de solarlampen voor in de tuin in de vorm van een kikker, uil of in de vorm van bloemen. Met de prachtige tuinverlichting op zonne-energie koop je in alle gevallen een zeer duurzaam product. En dat is tegenwoordig ook een factor van belang.

https://alleslicht.nl